image description

Σήμερα θα ασχοληθούμε με Europa League και το παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στη Λιλ. Η παρέα του Ζλάταν με κορυφαίο τον αλύγιστο από τον χρόνο, Σουηδό, έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν και θυμίζεξι κάτι από τις παλιές ένδοξες μέρες.

Μάθε τα πάντα για την κυπριακή στοιχηματική fonbet cy

Η Μίλαν παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, στην Ιταλία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει αλλάξει εντελώς το… τσιπάκι και θέλει να προχωρήσει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και δεν θα γίνει ιδιαίτερο ροτέισον, μπορεί να πάρει άλλη μια νίκη κόντρα στη Λιλ.

Ωστόσο και οι Γάλλοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αποδίδει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Λιλ και κυνηγάει την Παρί στην κορυφή της βαθμολογίας στη Γαλλία. Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες, αλλά ειδικά το 1-1 με τη Λυών εντός πρόσφατα την αδικεί, καθώς ήταν πολύ ανώτερη. Στο Γιουρόπα Λιγκ μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία και ξέρει ότι με αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν εκτός έδρας θα κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Δεν θα είναι εύκολο βέβαια σε καμία περίπτωση, αλλά είναι και αυτή αήττητη φέτος, οπότε έχει κάθε λόγο να το πιστεύει.

Αμφότερες παίζουν επιθετικά, βρίσκουν δίχτυα με άνεση και παρότι το μεταξύ τους είναι κρίσιμο, δύσκολα θα αλλάξουν τις συνήθειες τους. Ίσως βολευτούν και με τον βαθμό για την συνέχιση του αήττητου, αλλά με γκολ. Έτσι θα πάω στα γκολ εκατέρωθεν στο 1.75.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Europa League στο Foxbet.gr