Στην Εθνική Ελλάδος του μπάσκετ γυναικών κλήθηκε η αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Αγγελική Βιντσιλαίου, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βασίλη Μασλαρινό για να καλύψει το κενό της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία ανιχνεύτηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που μέλος της ομάδας θα  συμμετέχει στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών!

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και έχει ως εξής:

“Η Εθνική Γυναικών έχει σήμερα την πρώτη της συνάντηση για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου (12-14/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 με τους αγώνες να διεξάγονται στο Ηράκλειο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό. Στη θέση της κλήθηκε η Αγγελική Βιντσιλαίου (21/5/1998, 1.75, ΠΑΣ Γιάννινα). Η Εθνική Ομάδα θα υποβληθεί σήμερα σε δεύτερο τεστ για κορονοϊό στο ΟΑΚΑ, πριν την αυριανή προγραμματισμένη αναχώρησή της για την Κρήτη”.

Η Εθνική θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Βουλγαρία και τη Σλοβενία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου
Α6 20.00 Ελλάδα-Βουλγαρία

Σάββατο 14 Νοεμβρίου
Α8 20.00 Ελλάδα-Σλοβενία