image description

Για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει στο γήπεδό του, καθώς την Τετάρτη υποδέχτηκε την ΑΕΛ και γνώρισε την ήττα. Δεν θα ήθελε να δώσει την ευκαιρία και στον Παναιτωλικό να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Η ομάδα του Αγρινίου είναι η μία από τις δύο πλέον ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα
Και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε ο φιλοξενούμενος! Ο ΠΑΣ νίκησε εκτός έδρας Απόλλωνα και Ατρόμητο, ενώ έχασε εντός από ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Έχει προηγηθεί σε έξι από τα επτά παιχνίδια του, μόνο με την ΑΕΚ δέχτηκε πρώτος γκολ, αλλά κέρδισε μόνο τα δύο από αυτά. Έχει χάσει δέκα βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Έχασε με ανατροπή από Βόλο και ΑΕΛ, ενώ ισοφαρίστηκε από Ολυμπιακό και Άρη.

Δεν έχει ισοπαλία στα πέντε τελευταία, αφού έφερε ισοπαλία στα δύο πρώτα.

Έχει πετύχει επτά από τα εννέα γκολ του στο πρώτο ημίχρονο. Έχει δεχτεί ένα από τα εννέα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αυτό από την ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός
Ακόμα δεν έχει κερδίσει ο Παναιτωλικός στα επτά πρώτα του παιχνίδια. Έξι με το Μάκη Χάβο στον πάγκο και ένα με τον Λουτσιάνο, μετά την απομάκρυνση του πρώτου.

Πέρσι ο Παναιτωλικός δεν είχε νίκη στα 15 πρώτα παιχνίδια του.

Έχει πετύχει τρία γκολ στη σεζόν, αλλά κανένα με τη μπάλα σε κίνηση! Δύο με πέναλτι, από τον Μάζουρεκ και τον Αριγίμπι, και ένα με χτύπημα φάουλ από τον Αριγίμπι.

Εκτός έδρας έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια, σκοράροντας μόνο στο πρώτο από αυτά, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Μεταξύ τους
Ο Παναιτωλικός κέρδισε και τα δύο παιχνίδια πρόπερσι, ενώ έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΣ, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ μάλιστα.

Ο Παναιτωλικός είναι αήττητος στα πέντε τελευταία, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει νικήσει για τελευταία φορά τον Οκτώβρη του 2016 στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία στην έδρα του. Ο Παναιτωλικός νίκησε στην τελευταία του επίσκεψη, ενώ στα δύο προηγούμενα έφυγε με ισοπαλία.

Ο ΠΑΣ νίκησε για τελευταία φορά το Μάρτιο του 2016.

Και τα 11 τελευταία γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν επιτευχθεί από ξένους παίκτες τους.

Η ιστορία
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 7
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Παναιτωλικού: 5

Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 5
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Το προηγούμενο παιχνίδι
20.10.2018: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-2
(43’ κεφαλιά Μάζουρεκ, 90’ σουτ Μάζουρεκ)

Πηγή: superleague