Η ομάδα του Λουτσιάνο απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό, με τον κόουτς να συγχαίρει τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο “Λο΄θτσι” χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά δεν πήραμε αυτό που θέλουμε, επειδή δεν έχουμε νικήσει ακόμη. Θα ήταν κάτι καλύτερο αν φεύγαμε από εδώ με μια νίκη για καλύτερη συνέχεια και ψυχολογία στα παιδιά. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού τα παιδιά έκαναν αυτό που ζητήσαμε. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθούσαν να παίξουν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μοιρασμένο, αλλά και δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτήν την πικρία πως θα μπορούσαμε κι εμείς να νικήσουμε και να φύγουμε με τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Μάκη Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη με αυτούς ξεκινήσαμε τη δουλειά. Εμείς ίσως συνεχίσουμε. Εκ μέρους του νέου τεχνικού τιμ και των παιδιών θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».

Για το τι λείπει από την ομάδα του: «Λείπει μια νίκη για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ευχάριστη εβδομάδα, όχι τόσο φορτισμένη. Όταν νικάς βάζεις καινούργιες ιδέες, οι παίκτες ανανεώνονται. Αλλά συνεχίζουμε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα, βλέπω ότι τα παιδιά βγάζουν χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι θετικό».