image description

“Θέλαμε κάτι περισσότερο σε βαθμούς εντός έδρας και ίσως σήμερα το μπορούσαμε”, είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος σημείωσε ότι ούτε η νίκη με τον Ατρόμητο έστειλε την ομάδα στον παράδεισο ούτε τώρα η ισοπαλία τη στέλνει στην κόλαση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη:

Για το ότι τα δοκάρια δεν δίνουν βαθμούς: «Σωστά. Πιστεύω ότι κάναμε κατά διαστήματα ένα καλό ματς, είχαμε δοκάρια, βγάλαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατήσαμε τον αντίπαλο στις δύο αντεπιθέσεις. Αλλά αν δεν βάλεις τα γκολ και δεν σκοράρεις εντός έδρας δεν μπορείς να νικήσεις κιόλας».

Για το ότι φάνηκε πιο “φρέσκια” σε τρεξίματα σήμερα η ομάδα: «Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτή την εβδομάδα για τους παίκτες. Πιστεύω σήμερα σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του ματς. Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να έχουν αυτή τη «φρεσκάδα» και αυτήν την ένταση. Βγάλαμε όμως ένταση. Την Τετάρτη το ματς μάς πήγε λίγο διαφορετικά. Δεν ήμασταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο ούτε τώρα είμαστε στην κόλαση. Σίγουρα θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς, αλλά αν δεν βάλεις γκολ…».

Για το ότι ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη σε 4 ματς εντός έδρας: «Θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς εντός. Ίσως μας ευνόησε η καθυστερημένη αρχή στο Πρωτάθλημα, αλλά ίσως όχι η συνέχεια. Θέλαμε κάτι περισσότερο και πιστεύω ότι το μπορούσαμε σήμερα».