image description

Η Τσέλσι φέτος έκανε εξαιρετικές μεταγραφές, πήρε νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες με στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη πενταετία. Τυχερός ο Λάμπαρντ, που δείχνει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της καριέρας του, ζει το όνειρο κάθε προπονητή με φιλοδοξίες.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Εσύ ποιον tipster nba εμπιστεύεσαι περισσότερο;

Η Τσέλσι προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 7 σερί ματς δίχως ήττα (4-3-0). Μάλιστα στα 5 τελευταία κράτησε ανέπαφη εστία, με εξαιρετικές εμφανίσεις του κίπερ Μεντί. Σίγουρα το πρόγραμμά της είναι «βαρύ», ενώ θα λείψει και ο Χάβερτς, όμως γι’ αυτούς τους λόγους διεύρυνε το ρόστερ της, ώστε να παίζει στο ίδιο επίπεδο σε «διπλό ταμπλό».

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πληρώνει… την περσινή της επιτυχία. Τα πήγε περίφημα ως νεοφώτιστη, αιφνιδίασε τους πάντες και όχι μόνο σώθηκε, αλλά διεκδίκησε μέχρι τέλους ευρωπαϊκή έξοδο. Τώρα όμως όλοι την είδαν, τη μελέτησαν, δεν βγαίνουν και όσα επιχειρεί ο κόουτς Γουάιλντερ που πέρσι φαινόταν να είχε… μαγικό ραβδί. Μετρά μόλις έναν βαθμό έπειτα από 7 αγωνιστικές, ως τώρα παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην Πρέμιερ και αποδεικνύει πως η δεύτερη χρονιά για ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία, συνήθως είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Θα πάω με το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι Λονδρέζοι με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για την Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet.gr