image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με τον Πάμπλο Γκαρσία να καλείται να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, όπου θέλει να συνεχίσει με νίκες τη θεία του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ο Γκαρσία αναζητά λύσεις για τη μεσαία γραμμή, αφού με τον ΠΑΣ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιλέξει για το ματς στην Τούμπα.

Ο Ελ Καντουρί και ο Αουγκούστο δύσκολα θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών», με τον Σβαμπ να είναι σίγουρος και έναν εκ των Νινούα ή Εσίτι να παίρνει θέση δίπλα του.

Στα νέα της προπόνησης, την Τρίτη το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, αυξημένη ένταση και ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή, ακολούθησε ένας στίβος μάχης με διάφορους σταθμούς και στο φινάλε υπήρχε παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η κατάσταση του τραυματισμού του βελτιώθηκε, αλλά θ’ αξιολογείται καθημερινά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε θεραπεία και ποδήλατο. Η κλινική του εικόνα είναι καλή, όμως ο Μαροκινός διεθνής μέσος θα υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος στην ποδοκνημική.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Για σήμερα Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.