Το internet ομολογουμένως μας έχει κάνει τη ζωή πάρα πολύ εύκολη. Το να κάνει κανείς μια έρευνα αγοράς για οτιδήποτε στις μέρες μας είναι εξαιρετικά απλό και μπορεί να γίνει από τη άνεση του γραφείο ή του καναπέ μας με μερικές αναζητήσεις στο Google. Για να γίνει η ζωή μας ακόμη πιο εύκολη όμως, έχουν φτιαχτεί και οι λεγόμενες πλατφόρμες αναζήτησης, οι οποίες στην ουσία είναι sites τα οποία λειτουργούν σαν βάση δεδομένων για επαγγελματίες ή / και επιχειρήσεις και καταστήματα για να γίνουν οι αναζητήσεις ακόμη πιο εύκολες και γρήγορες. Εννοείται ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα των εξειδικευμένων πλατφορμών.

Στις μέρες μας, αν κάποιος ψάχνει για ένα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται πια να ψάχνει σε αγγελίες εφημερίδων ή να ψάχνει στη γειτονιά του για flyers και άλλες ανακοινώσεις. Πλέον το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί μια πλατφόρμα αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα. Οι πλατφόρμες αυτές σίγουρα έχουν κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και την διαδικασία αναζήτησης μαθημάτων και καθηγητών πιο εύκολη, δεν είναι όλες το ίδιο καλές.

Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα σχεδόν όλων των πλατφορμών αυτών είναι ότι επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους τύπους μαθημάτων. Μια πλατφόρμα μπορεί να προσφέρει καθηγητές μόνο για φιλολογικά μαθήματα, μια άλλη μόνο για μαθήματα Θετικών κατευθύνσεων και μια τρίτη μόνο για μαθήματα ξένων γλωσσών. Αυτό σημαίνει ότι αν ψάχνετε για ιδιαίτερα, μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε σε πολλές πλατφόρμες μέχρι να βρείτε αυτή που να ειδικεύεται στο μάθημα ή τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει. Ευτυχώς υπάρχει μια που λύνει αυτό το πρόβλημα κι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει: το ediaitera!

Όλα τα μαθήματα σε μια πλατφόρμα

Αυτό που κάνει την πλατφόρμα αναζήτησης ιδιαίτερων μαθημάτων ediaitera.gr να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι εκεί μπορείτε να βρείτε καθηγητές για μια τεράστια γκάμα μαθημάτων όλων των ειδικοτήτων. Από μαθήματα ενίσχυσης για τα μαθήματα του σχολείου – τόσο τα φιλολογικά όσο και τα θετικά – μέχρι έμπειρους καθηγητές για πανεπιστημιακά μαθήματα και για βοήθεια με την εκπόνηση εργασιών. Με απλά λόγια, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα καθηγητή για οποιοδήποτε μάθημα σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον, στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να βρείτε και μαθήματα για μια μεγάλη γκάμα ξένων γλωσσών. Πέρα από τις κλασικές όπως τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά θα βρείτε και μαθήματα για γλώσσες όπως Κινέζικα και Αραβικά. Εννοείται ότι μπορείτε να ψάξετε και για τον καθηγητή που θα ειδικεύεται στο επίπεδο σας, είτε είστε εντελώς αρχάριος είτε απλά σας ενδιαφέρει να πάρετε κάποια πιστοποίηση όσο το δυνατόν συντομότερο.

Ιδιαίτερα μαθήματα όμως δεν γίνονται μόνο για ενίσχυση στο σχολείο ή για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Γίνονται και για διασκεδαστικές δραστηριότητες με τις οποίες μπορούμε να ασχολούμαστε στον ελεύθερο μας χρόνο. Στο ediaitera λοιπόν θα βρείτε και καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα σε διάφορες δραστηριότητες όπως χορό, γυμναστική, διάφορα αθλήματα ακόμη και πολεμικές τέχνες για να περνάτε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο σας χρόνο.

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα μαθήματα που μπορείτε να βρείτε στο ediaitera. Με μια απλή επίσκεψη κι εξερεύνηση των προσφερόμενων μαθημάτων είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα ανακαλύπτοντας ιδιαίτερα μαθήματα που δεν είχατε ιδέα ότι υπήρχαν.

Καθηγητές και για online μαθήματα

Η δύσκολη εποχή που διανύουμε έχει μειώσει σημαντικά την ανθρώπινη επαφή κι αλληλεπίδραση, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει επηρεάσει και τα ιδιαίτερα μαθήματα. Για τη δική σας ασφάλεια και προστασία από τη νόσο COVID-19 αλλά και για την εξοικονόμηση χρόνου και την εξασφάλιση απρόσκοπτων μαθημάτων παρά τα lockdown και τις καραντίνες, το ediaitera φροντίζει ώστε οι επισκέπτες του να ξέρουν ποιοι καθηγητές μπορούν να προσφέρουν και μαθήματα online μέσω της εφαρμογής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης της επιλογής τους. Με άλλα λόγια, είναι η καλύτερη λύση κι επιλογή για την εποχή του κορωνοϊού που όλοι ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα.