image description

Προσοχή: Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα για πέρα αληθινή… και από την ιστορία δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα το τέλος, το οποίο γίνεται κατανοητό, μόνο αν έχεις δει όλα τα υπόλοιπα. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε το επικότερο σύνθημα του EURO.

Αφού γίναμε όσο πιο ξεκάθαροι μπορούσαμε, πάμε να δούμε πώς προέκυψε το Will Grigg’s on Fire, που τραγουδούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι Βορειοϊρλανδοί και την εκπληκτική φάρσα δύο εξ αυτών… στην πυροσβεστική, μετά την τεράστια νίκη των Βρετανών επί της Ουκρανίας!

Όσοι είστε 30… και βάλε, θα θυμάστε τη δεκαετία του 1990 ένα τραγούδι που έγινε hit σε χρόνο ρεκόρ και προκαλούσε πανζουρλισμό σε κάθε μαγαζί που ακουγόταν. Μιλάμε για το ”Freed from Desire”, με το παρατεταμένο «να να να να να…» να αντηχεί ακόμη στα μπαρ των 90s. Όσοι δεν έχουν γερή μνήμη ή -ελάτε, παραδεχτείτε το- δεν έμαθαν ΠΟΤΕ τον τίτλο του κομματιού και απλά γούσταραν να κοπανιούνται ακούγοντάς το, ιδού…

Αποκλείεται να μην το ξέρετε -πόσο μάλλον να το θυμηθήκατε. Η ιστορία, λοιπόν, έχει ως εξής. Μόλις τον περασμένο Μάιο, ένας απίθανος οπαδός της Γουίγκαν, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Βορειοϊρλανδό επιθετικό των «λάτικς», Γουίλ Γκριγκ, που πέτυχε 25 γκολ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Μάντσεστερ να ανέβει ξανά στην Championship, πήρε ένα… ντέφι και έκανε αυτό:

 

Ακριβώς. Παρέφρασε τα λόγια του πασίγνωστου τραγουδιού της Ιταλίδας Γκαλά, με το βίντεό του στο youtube να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες! Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε ακριβώς από κάτω…Οι οπαδοί της Γουίγκαν το πήραν και το έκαναν… hit, τραγουδώντας το ΠΑΝΤΟΥ, όταν η ομάδα τους κέρδισε την άνοδο. Από το γήπεδο μέχρι τους δρόμους της πόλης και ΚΑΘΕ παμπ!

Οι οπαδοί της Γουίγκαν το πήραν και το έκαναν… hit, τραγουδώντας το ΠΑΝΤΟΥ, όταν η ομάδα τους κέρδισε την άνοδο. Από το γήπεδο μέχρι τους δρόμους της πόλης και ΚΑΘΕ παμπ!

Καλά ως εδώ. Η συνέχεια, όμως, είναι ακόμη καλύτερη. Ακούγοντας το σύνθημα για τον συμπατριώτη τους, Γκριγκ, οι Βορειοϊρλανδοί… τρελάθηκαν! Αποδεικνύοντας πόσο ωραίοι τύποι είναι, το τραγούδησαν για πρώτη φορά στο φιλικό με τη Λευκορωσία στις 27 Μαΐου και όχι μόνο αυτό: Το λένε όπου βρεθούν και όπου σταθούν στη Γαλλία, με το Will Grigg’s on Fire να έχει γίνει το… επίσημο τραγούδι της εθνικής τους ομάδας!

Και επειδή, όπως είπαμε, είναι πολύ ωραίοι τύποι οι Βορειοϊρλανδοί, λίγα λεπτά μετά την ιστορική πρώτη νίκη τους σε EURO επί της Ουκρανίας, δύο εξ αυτών, στο Μπέλφαστ, πήραν τηλέφωνο… την πυροσβεστική, με την ανυποψίαστη κοπέλα να ρωτάει: «Ποιος πήρε φωτιά;».

Την απάντηση που της έδωσαν τη φαντάζεστε και μπορείτε να τη δείτε εδώ…

Α, και να μην ξεχάσουμε. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τον… υπεύθυνο του ΕΠΟΥΣ, Will Grigg’s on Fire. Ο Γουίλ Γκριγκ είναι 24 χρονών, έχει 7 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα και περιμένει να πάρει την πρώτη του ευκαιρία στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς δεν έχει παίξει ακόμα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν παίξει και βάλει κάνα γκολ…

Will-Grigg

[Πηγή: sport-fm.gr]