Σε μεγαλύτερες εντάσεις δούλεψε σήμερα ο Αργύρης Γιαννίκης με τους παίκτες του, καθώς πλησιάζουν οι μέρες του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι «κυανόλευκοι» θα προσεγγίσουν κι αυτό το παιχνίδι με τη φιλοσοφία της νίκης, όσο κι αν θεωρείται ένα δύσκολο αποτέλεσμα, κι αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί μεγάλη προσοχή στην τακτική και την αγωνιστική πειθαρχία, ώστε να βγει το πλάνο που θα σχεδιαστεί.

Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετώπισε ο Γιάννης Κάργας, αλλά από τη στιγμή που είμαστε ημέρα Πέμπτη και πλησιάζει η Κυριακή, αυτομάτως τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του, με τον Εραμούσπε να είναι ο βασικός υποψήφιος για δίδυμο με τον Παντελάκη, ενώ στα χαφ επιστρέφει ο Κάστρο και στην επίθεση ο Κρίζμαν. Πάντως για τον επόμενο αγώνα ο Κάργας θα είναι σίγουρα διαθέσιμος, αφού δεν έχει κάτι πολύ ανησυχητικό.

Για σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μικρά σπριντ και τακτικά και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Στο μεταξύ, θέμα με οφειλές στους Βελλίδη, Περιστερίδη και Σκόνδρα προέκυψε τις τελευταίες μέρες, με τους τρεις πρώην «κυανόλευκους» παίκτες να καταθέτουν προσφυγή. Για κάποια ποσά έχει ανακύψει διαφωνία, η οποία θα επιλυθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή προκύψει εξωδικαστικός συμβιβασμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ