image description

Ένα από το δυσκολότερα θέματα στα τρέχοντα ισπανικά πρωταθλήματα, είναι η αναζήτηση αξιόπιστης ομάδας. Η πανδημία έχει ρημάξει τα πάντα σε τρομερό βαθμό, με αποτέλεσμα ο μπουκ να κάνει πάρτι κάθε εβδομάδα. Το πάρτι βέβαια δεν αφορά μόνο τις ομάδες της Σεγούντα, όπου τα ματς είναι εκ προοιμίου πιο αμφίρροπα, αλλά και της Πριμέρα. Τα βλέπετε εξάλλου.

Μάθε τα πάντα για την novibet

Από τις πιο αξιόπιστες ομάδες ως τώρα, είναι η πρωτοπόρος της Σεγούντα, Εσπανιόλ. Για να είμαι ξεκάθαρος, μάτια δε βγάζει. Στηρίζεται στο τεράστιο ατομικό ταλέντο των παικτών της, οι οποίοι όταν χρειαστεί θα κάνουν μερικές περίτεχνες ενέργειες και θα πάρουν τα ματς. Πρώτος και καλύτερος βέβαια σε αυτό τον τομέα ο παιχταράς Ραούλ ντε Τομάς. Έτσι θα βγει η χρονιά και η Εσπανιόλ θα επιστρέψει στη Πριμέρα. Με το τεράστιο μπάτζετ που διαθέτει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανέβει απευθείας.

Σήμερα θα υποδεχτεί την ομοεθνή Τζιρόνα, που πάει στο ματς λαβωμένη από πάμπολλες απουσίες. Έχω πάντως την άποψη ότι οι απουσίες δεν θα παίξουν κανένα ρόλο. Υπάρχουν μόνο ως άλλοθι σε περίπτωση ήττας. Η Τζιρόνα ως τώρα δεν έχει “ξεκινήσει” το πρωτάθλημα. Κάθε βδομάδα έχει θέματα, δεν έχει παίξει πλήρης και δεν έχει στρώσει και προφανώς δεν έχει φέτος την παραμικρή τύχη για άνοδο. Το πουλάκι πέταξε πέρυσι.

Αν το ματς εξελιχθεί ομαλά και συμβούν αυτά που συνήθως συμβαίνουν ως τώρα και στις δύο ομάδες, ο άσος δεν θα σπάσει. Όχι βέβαια αν σπάσει ότι θα είναι έκπληξη. Η λέξη έκπληξη έχασε πλέον τη μαγεία της. Οι αποδόσεις στους αγώνες είναι ενδεικτικές και δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Σεγούντα Ντιβιζιόν στο Foxbet