image description

Οι πρώτες καλές εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League ήταν αρκετές για τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αντιληφθεί ότι ο κόουτς που επέλεξε το καλοκαίρι του 2019 για τον «κυανόλευκο» πάγκο, έχει τις γνώσεις και τον τρόπο να πετύχει τους στόχους της ομάδας και στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες και του Sportime, υπήρξε μία πρώτη επαφή στην Αθήνα μεταξύ Χριστοβασίλη και Γιαννίκη, η οποία έγινε μετά την επιστροφή του κόουτς από τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Γερμανία, όπου είχε πάει να δει την οικογένειά του.

Δεν μιλάμε ακόμα για κάτι επίσημο, αφού δεν υπήρχε πολύ συγκεκριμένη πρόταση με ποσά και όρους, αλλά για μία πρώτη εκδήλωση προθέσεων από πλευράς διοίκησης. Ο κ. Χριστοβασίλης προτίθεται να αυξήσει τις αποδοχές του κ. Γιαννίκη και να του προτείνει διετές συμβόλαιο (ως το 2023) και από εκεί και πέρα προφανώς θα σπεύσει να ικανοποιήσει και κάποιες άλλες απαιτήσεις που έχουν εκφραστεί, με βασικότερες την ανακατασκευή των γηπέδων του Πανηπειρωτικού ή ακόμα και την υλοποίηση προτάσεων που έχουν κατατεθεί από τη διοίκηση του κ. Κολόκα για την κατασκευή 2-3 ακόμα γηπέδων δίπλα από το Νέο Κλειστό.

Ο κ. Γιαννίκης δεν έχει εκδηλώσει ακόμα τις δικές του προθέσεις, αλλά εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ιδανικά και η διοίκηση συνεχίσει να ικανοποιεί τα «θέλω» του, θα υπάρξουν σαφώς οι προϋποθέσεις για να φτάσουμε και στην επίσημη πρόταση.

Βέβαια η συζήτηση άνοιξε μάλλον πρόωρα και αυτό θα φέρει πίεση από τον κόσμο για το τι σκοπεύει να κάνει ο κόουτς, πότε θα απαντήσει, γιατί δεν πιέζει ο πρόεδρος για πιο γρήγορη απάντηση κτλ, αλλά όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να ωριμάσουν και να βρεθεί το κατάλληλο timing για τις υπογραφές.