Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε μετά το τέλος του ματς για την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και την 7η ανατροπή, ενξώ η ομάδα έχει προηγηθεί στο σκορ.

Για το αν αποδέχεται τον όρο τιμητική ήττα: «Ήμασταν τακτικά για μεγάλο διάστημα καλοί, προηγηθήκαμε, αλλά στο τέλος του α’ ημιχρόνου και στο β’ μέρος χάναμε τις μπάλες πολύ εύκολα και μετά μας δυσκόλεψε η κόκκινη κάρτα με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε σε 7ο παιχνίδι, αλλά έχει χάσει πλέον 13 βαθμούς από ανατροπές: «Τα στατιστικά είναι ωραία να τα διαβάζεις, αλλά μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε, τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Παρ’ όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα τα παιδιά έκαναν μία υπέρβαση και είναι παιδιά που προέρχονται από τη Super League 2 και μην ξεχνάμε ότι παίζει και ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, είχαμε τη δυνατότητα να τους περιορίσουμε, ήμασταν καλοί, αλλά χάναμε την μπάλα σχετικά εύκολα και πιεστήκαμε».

Για τους χαμένους βαθμούς: «Κάθε βαθμός που χάνουμε είναι θέμα, είτε προηγούμαστε είτε όχι. Λίγο έλειψε σήμερα να πάρουμε 1 βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε».