image description

Προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στα πρώτα λεπτά, αλλά ικανοποιημένος από την αντίδραση στο β’ ημίχρονο, δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί τα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε καλά και πληρώσαμε τα λάθη μας. Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολα, έχουμε τραυματίες, έχουμε παίκτες με κορωνοϊό. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξέρουμε ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ και δεν είναι εύκολο κανέναν παιχνίδια. Κάθε παιχνίδια είναι τελικός για εμάς. Είχαμε παίκτες που δεν είχαν ρυθμό. Ο Βιεϊρίνια έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα και ήταν καλός. Το ποδόσφαιρο θέλει αλλαγές.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζόλη, είχαμε πιο καλή ταχύτητα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο πήραμε τους τρεις βαθμούς και θέλουμε δουλειά. Μπορούμε να βελτιωθούμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κάθε ημέρα.

Είναι σημαντικό γιατί όταν είσαι πίσω στο σκορ, μπορεί να υπάρχουν νεύρα. Αν είχαμε κόσμο μπορεί να μας επηρέαζε αυτό, όμως δώσαμε χαρακτήρα και καρδιά, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη».