image description

Ο Στέφανος Σιόντης σχολίασε την αναμέτρηση μου ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός από το ματς αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του στη Super League 2 και Football League.

Για τους παίκτες της Super League 2 και Football League: “Είμαστε κοντά στους συναδέλφους μας στην Super League 2 και Football League. Θέλουμε να βρεθεί λύση, γιατί είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Εκ μέρους όλης της ομάδας, παικτών και τεχνικού τιμ, έχουν την στήριξη μας”. 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, μείναμε με 10 παίκτες και δεχτήκαμε μια φυσιολογική πίεση από μια πολύ ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι. Πολλά θα γινόταν αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα που άλλαξε τις ισορροπίες. Πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω”.

Για τους χαμένους βαθμούς όταν προηγείται η ομάδα: “Προβλημάτιζε αυτό στην αρχή, κάπου το ισορροπήσαμε. Είχαμε καλύτερη απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα στη συνέχεια. Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις, αλλά θα ανεβάσουμε τέμπο στα επόμενα ματς και σε πιο βατά παιχνίδια θα έχουμε τις νίκες που πρέπει.

Είναι ένα θέμα το β’ ημίχρονο, είναι οριακές φάσεις όμως τα γκολ, υπήρχε και φάουλ στην τελευταία φάση απ’ ό,τι μου είπε ο Πίρσμαν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.