Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Σάντι Κρίζμαν που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο 23’ και αντικαταστάθηκε από τον Χρήστο Ελευθεριάδη. Ο Κροάτης αμέσως με την επιστροφή του από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο που τον ταλαιπώρησε από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21 Οκτωβρίου), δεν πρόλαβε να γράψει και πολλά χιλιόμετρα στην Τούμπα, καθώς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει τουλάχιστον άλλες 3 εβδομάδες έξω! Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του κ. Ριστάνη που τον εξέτασε, αλλά πιο ασφαλής εκτίμηση θα γίνει μετά τη μαγνητική που προγραμματίστηκε για την Τρίτη.

Ουσιαστικά μιλάμε για επιστροφή του Κρίζμαν στα γήπεδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αν και δεν αποκλείεται στην ομάδα για να νιώσουν πιο ασφαλείς να τον βάλουν ξανά σε αγώνα από το 2021!

Εκτός δράσης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα είναι και ο τιμωρημένος Εραμούσπε που αντίκρισε την κόκκινη του Σιδηρόπουλου στο χθεσινό ματς και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Όσον αφορά τον Κάργα που κι αυτός προέρχεται από τράβηγμα στον προσαγωγό, θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις από Τετάρτη και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, θα πάρει το ok από το ιατρικό επιτελείο να παίξει στο Ηράκλειο.