image description

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έπιασαν και πάλι δουλειά σήμερα στο Πανηπειρωτικό, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (17:00) με τον ΟΦΗ.

Ο δε αγώνας με τον ΠΑΟΚ έμεινε στο παρελθόν, με την ομάδα να έχει δώσει τη μάχη της και να δικαιώνεται, έστω ηθικά, από τον σχολιασμό του κ. Κλάτενμπεργκ για την τελευταία φάση στην οποία υπήρξε επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στον Πίρσμαν. Τα υπόλοιπα που γίνονται και λέγονται δεν είναι απλά για λαϊκή κατανάλωση, αλλά αποκαλύπτουν και τον ρόλο ορισμένων που επί χρόνια θεωρούνταν… αυθεντίες στον σχολιασμό διαιτητικών αποφάσεων παρέχοντας κάλυψη όπου ήθελαν.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, μετά το χθεσινό ρεπό το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε, μετά την προθέρμανση, λειτουργικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Για το τελείωμα το προπονητικό team είχε αγωνιστικά παιχνίδια σε μισό γήπεδο.

Ο Κάργας συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και από αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά, δίνοντας έτσι λύση σ’ έναν σημαντικό “πονοκέφαλο” που είχε ανακύψει για τον κ. Γιαννίκη μετά την κόκκινη στον Εραμούσπε.

Ο Κρίζμαν που έχει θλάση στο γαστροκνήμιο ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Επόμενη προπόνηση, αύριο στο ΠΕΑΚΙ.