Το κοντέρ για τον ΟΦΗ έγραψε 4 τελικές, οι 3 μπορούν να θεωρηθούν καλές φάσεις και οι 2 έγιναν γκολ, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να πάρουν τη νίκη και ο ΠΑΣ να μείνει για μία ακόμα φορά στις καλές εντυπώσεις και την προσπάθεια.

Όπως είπε ο κ. Γιαννίκης, η ομάδα τα πήγε μεν καλά, αλλά δέχτηκε δύο κρύα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, με αποτέλεσμα να μείνει πάλι χωρίς βαθμούς.

Για την προσπάθεια και το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν πήρε κάτι από το σημερινό παιχνίδι: «Για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε ένα πολύ καλό ματς τακτικά. Περιορίσαμε τον ΟΦΗ σε όλο το ματς μόνο σε 3 φάσεις, αλλά δεχτήκαμε 2 γκολ κι αυτή είναι η διαφορά. Δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά κόντρα στη ροή δεχτήκαμε δύο γκολ και το ακόμα χειρότερο είναι ότι χάσαμε Σάλιακα και Λέο με τραυματισμούς. Άλλαξαν αναγκαστικά και τα πλάνα μας, παρ’ όλα αυτά κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά είμαστε με άδεια χέρια».

Για το αν λείπει το αποτέλεσμα, σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν καταστρέφει το παιχνίδι του άλλου: «Σίγουρα λείπει το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας είναι ο δρόμος να φτάσεις στο αποτέλεσμα. Θέλει όμως προσοχή στη λεπτομέρεια, που σε 2 φάσεις δεν την είχαμε και το πληρώσαμε ακριβά».

Για το αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Είμαστε μια ομάδα από τη Super League 2 που πρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Είχαμε και τραυματισμούς σήμερα. Θα τα αναλύσουμε όλα. Η ουσία είναι η σωστή απόφαση στη σωστή φάση και σήμερα δυστυχώς δεν την είχαμε και το πληρώσαμε πολύ ακριβά».