image description

Το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο Γιαννιώτης προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, που ανέφερε πολλές φορές στις δηλώσεις του πόσο δύσκολος και οργανωμένος αντίπαλος ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, γι’ αυτό και η νίκη αποκτάει πολύ μεγάλη σημασία.

Αναλυτικά:

Για το αν προτιμάει το αποτέλεσμα έστω και χωρίς καλή εμφάνιση: «Προτιμούμε και την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Σε κάποια διαστήματα δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, αλλά παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα και πετύχαμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη. Πραγματικά ήταν ένας καλός και δύσκολος αντίπαλος και θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΣ Γιάννινα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Ήταν μια δύσκολη νίκη, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας νομίζω ότι έδειξαν μεγάλες ψυχικές ικανότητες και σαν προσωπικότητες και πρέπει να τους συγχαρώ για τους βαθμούς που κατακτήσαμε σήμερα. Πρέπει όμως κι εμείς να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια».

Για το αν ήταν θέμα δουλειάς που ο ΟΦΗ δεν κρατούσε σήμερα τον ρυθμό του ή θέμα αντιπάλου: «Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Είχαμε διαστήματα που ήμασταν καλοί, αλλά και διαστήματα που ο αντίπαλος έπαιρνε το μομέντουμ του παιχνιδιού ή δεν μπορούσαμε να σπάσουμε την πίεση που ασκούσε ο αντίπαλος. Επαναλαμβάνω  ότι παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα και αρκετά οργανωμένη και συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη».

Για την αποτελεσματικότητα που διορθώθηκε σήμερα και τι άλλο θέλει να βελτιώσει: «Θέλουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην έχουμε διαστήματα που δεν ελέγχουμε τα ματς, αλλά παίζει και ο αντίπαλος, που ήταν δύσκολος. Μπράβο και στις δύο ομάδες και στη δική μας για τους 3 βαθμούς».