Ο Χρήστος Ελευθεριάδης σκόραρε για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει τον βαθμό στους Γιαννιώτες. Ο σκόρερ του ΠΑΣ αναφέρθηκε και στη φάση του 2ου γκολ, όπου ίσως να έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στην Κρήτη μόνο για τους 3 βαθμούς. Σήμερα παίξαμε μ’ έναν διαφορετικό σχηματισμό απ’ ό,τι μας έχετε δει. Προσαρμοστήκαμε πολύ γρήγορα. Ο ΟΦΗ πέρα από την ευκαιρία του Νέιρα και το γκολ που έβαλε δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, αν και είναι μία επιθετικογενής ομάδα και το έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα στη γενική εικόνα του παιχνιδιού έχουμε δεχτεί δύο κρύα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Πρέπει να έχει προηγηθεί φάουλ στον Πίρσμαν στο 2ο γκολ, θα το δούμε αν είναι. Από εκεί και πέρα σε αυτό το επίπεδο μετράνε οι λεπτομέρειες».

Για το αν είναι θέμα συγκέντρωσης τα κρύα γκολ: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψαμε πάρα πολύ στη νίκη, αλλά κρυώσαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ. Μία αδράνεια αποδείχτηκε ότι μπορεί να στοιχίσει».

Για το δικό του γκολ: «Θα ήμουν χαρούμενος αν συνδυαζόταν με νίκη. Προσπαθώ να κάνω ότι λέει ο προπονητής και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά θα ήθελα σήμερα το γκολ να συνδυαζόταν με αποτέλεσμα».