Βολές κατά της διαιτησίας εκτόξευσε μέσω του sportime.gr ο εκπρόσωπος τύπου και πλέον και τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μπάμπης Καρβέλης. Αφορμή στάθηκε η μη αποβολή του Γρίβα στη φάση πριν το πέναλτι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για ακόμη μια αγωνιστική νιώθουμε προβληματισμένοι. Για ακόμη μια αγωνιστική το VAR μας αφήνει χωρίς κάποιο βαθμό. Για ακόμη μια αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές μας βλέπουν τις προσπάθειες τους για όμορφο ποδόσφαιρο να σταματάνε πάνω σε οθόνες, τηλεοράσεις και ριπλέι. Ναι ο Μάρβιν δέχεται εκτός φάσης χτύπημα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρισκόμαστε πίσω στο σκορ.

Εάν ήταν μεμονωμένο γεγονός, θα το προσπερνούσαμε. Το κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές γιατί δεν μας αρέσει να σχολιάζουμε τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν είναι όμως. Γι’ αυτό και έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας προς την ΚΕΔ. Εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Κλάτενμπεργκ και εκτιμάμε το έργο του. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μιλάει στον φίλαθλο κόσμο τόσο ανοιχτά με μόνο γνώμονα τη βελτίωση του αγαπημένου μας ποδοσφαίρου.

Θα είμαστε από αυτούς που θα σταθούν δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Και δεν θα μας δείτε να προβαίνουμε σε κανενός είδους ακρότητα, έντονη διαμαρτυρία ή κίνηση εντυπωσιασμού όσο αδικημένοι κι αν αισθανόμαστε».