image description

Δεν είναι πολύ ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ναι μεν ο Σάλιακας γλίτωσε τη θλάση στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά διαπιστώθηκε ότι έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και προγραμματίστηκε να κάνει μαγνητική την Τρίτη για να φανεί αν προλαβαίνει να το ξεπεράσει ως την Κυριακή που ο ΠΑΣ υποδέχεται τη Λαμία σ’ ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι.

Ο Σάλιακας ξεκινάει αποθεραπεία και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν από τους φυσιοθεραπευτές να τον έχει ο προπονητής στη διάθεσή του. Σίγουρα, όμως, θα χάσει κάποιες προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα.

Πιο άσχημα είναι τα νέα για τον Λέο που έχει διάστρεμμα β’ βαθμού και οριστικά χάνει τον αγώνα με τη Λαμία. Σε συνδυασμό και με την απουσία του Κρίζμαν, υπάρχει «πονοκέφαλος» από τον κ. Γιαννίκη για το πώς θα λύσει τον γρίφο της επίθεσης και μάλιστα με μια ομάδα που η λογική λέει ότι θα έρθει να παίξει κλειστά.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αφήνει στο παρελθόν ό,τι έγινε με τον ΟΦΗ και επικεντρώνεται σ’ ένα ματς που είναι κομβικό για τη συνέχεια. Η νίκη με τη Λαμία είναι μονόδρομος και εφόσον επιτευχθεί, εκτός από υπερπολύτιμη θα είναι και η πρώτη τη φετινή σεζόν στους «Ζωσιμάδες».