Μετρημένα κουκιά είναι προς το παρόν οι επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη στην ενδεκάδα, τουλάχιστον για εκείνους που ξεκινάνε στο βασικό σχήμα, αφού μόλις 12 παίκτες έχουν ξεπεράσει τα 500 λεπτά συμμετοχής στις 10 πρώτες αγωνιστικές.

Μέσα σ’ εκείνους που έχουν γίνει απαραίτητοι, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κρίζμαν που έκλεισε έναν μήνα εκτός δράσης και θα παραμείνει για άλλον έναν μήνα στα… πιτς, είναι ο Λέο. Ο Γάλλος επιθετικός έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού και θα δώσει μάχη με τον χρόνο να προλάβει το ματς με τη Λαμία. Οι πιθανότητες να παίξει δεν είναι υπέρ του, ωστόσο ο Λέο σφίγγει τα δόντια, έχει ξεκινήσει αποθεραπεία με τον Φίλιππο Σκόρδο και δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς της Κυριακής, που έχει κομβικό χαρακτήρα.

Μάλιστα μέσω μηνύματος που στέλνει μέσω fb στους φίλους της ομάδας εκφράζει την ελπίδα του να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Μάχη με τον χρόνο θα δώσει και ο Σάλιακας που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο. Ο δεξιός μπακ των Ηπειρωτών έχει ξεκινήσει αποθεραπεία και θα προσπαθήσουν από το ιατρικό επιτελείο να τον έχουν έτοιμο.

Οι τελικές εκτιμήσεις, πάντως, για τους δύο παίκτες θα έρθουν προς τα τέλη της εβδομάδας.

Ο Λέο έγραψε στο fb: “Ένα μικρό διάστρεμμα, ελπίζω να είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή”