Ξεκίνησε από σήμερα (Τετάρτη) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Κυριακής (17:15) με τη Λαμία, ένας αγώνας που έχει κομβικό χαρακτήρα και μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους Ηπειρώτες να ξεφύγουν με 10 βαθμούς από την τελευταία θέση, διώχνοντας το οποιοδήποτε άγχος μπορεί να προστέθηκε τις τελευταίες 4 αγωνιστικές που η ομάδα έμεινε χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν την εβδομάδα με τις γνωστές απουσίες των Λέο, Σάλιακα και Κρίζμαν. Για τους δύο πρώτους έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο που επί ώρες δουλεύει μαζί τους για να προλάβει να τους επαναφέρει σε χρόνο ρεκόρ στη δράση. Η κατάσταση των δύο παικτών εκτιμάται καθημερινά και σε συνδυασμό με τη θέλησή τους να δουλέψουν σκληρά για να προλάβουν, υπάρχει αισιοδοξία ότι ίσως τεθούν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη στον προσεχή αγώνα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και για το τελείωμα παιχνίδι σε μισό γήπεδο και 4 εστίες.

Επόμενη προπόνηση αύριο στο ΠΕΑΚΙ.