image description

Αυτοψία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έκαναν άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του γηπέδου για να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα το άλλο Σάββατο και τον Αστέρα Τρίπολης τη νέα χρονιά (3 Ιανουαρίου).

Ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου δεν είναι τέλειος, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτόν του ΟΑΚΑ. Μάλιστα πρόσφατα το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε και για αγώνες της Εθνικής Ελπίδων. Τα δε αποδυτήρια, οι προβολές και οι υπόλοιποι χώροι είναι κι αυτοί σε καλή κατάσταση.

Κάποιες άλλες εργασίες που απαιτούνται δεν είναι επείγουσες, όπως για παράδειγμα η αλλαγή κάποιων καθισμάτων, αφού δεν θα γίνουν τα ματς με κόσμο.

Πλέον στο «τριφύλλι» περιμένουν τη σχετική έγκριση από την ΕΠΟ για την τοποθέτηση του VAR στο γήπεδο, που είναι το μοναδικό εμπόδιο για να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος σε επίσημο παιχνίδι της Super League.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 και ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 2-0.