Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε, αλλά αυτή τη φορά είχε καλύτερη διαχείριση του προβαδίσματός του και πήρε και τη νίκη, εκτός από τις καλές εντυπώσεις. Ευχαριστημένος ήταν ο κ. Γιαννίκης που συνεχάρη τους παίκτες του για το πολύ καλό παιχνίδι τακτικά.
«Πιστεύω ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας στην προετοιμασία του με τους τραυματισμούς που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ειδικά στο α’ ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλό έλεγχο του αγώνα και κατοχή μπάλας. Δεν είχαμε τις τεράστιες φάσεις, αν εξαιρέσουμε τη φάση με την απόκρουση του Σαραμαντά πάνω στη γραμμή. Δεν δεχτήκαμε όμως κάποια αντεπίθεση, δεν κινδυνεύσαμε και έπαιξαν έξυπνα οι παίκτες μας σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε.
Για το γεγονός ότι σήμερα δεν έγινε κάποια ανατροπή: «Το ακούω συχνά αυτό. Παίζει και ο αντίπαλος, παίζουμε με μεγάλες ομάδες, δεν θα πούμε και συγνώμη που είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προηγούμαστε με κάποιες μεγάλες ομάδες. Σίγουρα αυτά είναι και εμπειρικά στοιχεία που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα και το κάνει».
Για το τι άλλαξε σήμερα προς το καλύτερο: «Καταρχάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση, γιατί δεν είχαμε αποτελέσματα, παρότι είχαμε καλές εμφανίσεις. Και είχαμε και τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τακτικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι, καλό έλεγχο με την μπάλα στα πόδια, καλές κινήσεις, πολλά κόρνερ. Αυτή είναι η διαχείριση του παιχνιδιού από τους παίκτες, αυτή είναι η εξέλιξή τους και αυτή είναι η βελτίωση που είχαμε».

