Σκόραρε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι ο Χρήστος Ελευθεριάδης, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη σέντρα-“λουκούμι” του Εραμούσπε και με σπάνιο γι’ αυτόν τρόπο, με κεφαλιά, σκόραρε το 4ο γκολ του για φέτος. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το ότι σκόραρε και με κεφαλιά!: «Γκολ και με κεφαλιά… Το θέμα είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα ένα εκ των δύο γκολ και η ομάδα μου πήρε τους 3 βαθμούς σήμερα. Μπήκαμε από την αρχή στο ματς για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβάλαμε τον ρυθμό μας και στο τέλος χαμογελάσαμε, που είχαμε καιρό να το κάνουμε».

Αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Παμλίδη στο σκοράρισμα, καθώς έχουν από 4 γκολ: «Όχι δεν ανταγωνιζόμαστε, ίσα-ίσα που είμαστε πολύ ομαδικοί, δεν το κοιτάμε έτσι. Μακάρι να συνεχίσουμε και να βάζουμε γκολ και οι δύο σε κάθε παιχνίδι».

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη: «Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Είχαμε αρκετά ματς που μας έλειπε το αποτέλεσμα, αν και είχαμε την καλή εικόνα. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που πήραμε τους 3 βαθμούς και μάλιστα απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από αύριο θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και εύχομαι να κερδίσουμε».