Με το 4ο προσωπικό του γκολ να έρχεται από την άσπρη βούλα, ο Γιώργος Παμλίδης “κλείδωσε” τη νίκη επί της Λαμίας και στις δηλώσεις του συνεχάρη τους συμπαίκτες του για το αποτέλεσμα και τόνισε ότι σήμερα η ομάδα διαχειρίστηκε περίφημα το προβάδισμά της.

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, η οποία ανταμείφθηκε με ‘τρίποντο’ που είναι το πρώτο εντός έδρας. Είμαστε ικανοποιημένοι και θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα είναι η αρχή για να συνεχίσουμε τις νίκες εδώ μέσα».

Για το ότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε κι άλλες φορές, αλλά σήμερα κράτησε το μηδέν παθητικό: «Έχει σημασία η νίκη. Αν δεν δέχεσαι γκολ το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις. Καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ με το οποίο ‘ξεκλειδώσαμε’ το παιχνίδι, είχαμε την υπεροχή σε όλο το ματς, δεν θεωρώ ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και από εκεί και πέρα ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί».

Για την καλύτερη και πιο έξυπνη διαχείριση που είπε ο κόουτς: «Έτσι ακριβώς είναι. Τα ματς που είναι σημαντικοί οι βαθμοί θα πρέπει να τα διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Δεν είναι ίδιο το παιχνίδι με τη Λαμία ή με τις ομάδες που έχουμε κοινό στόχο, όπως με τις μεγάλες ομάδες. Σήμερα το διαχειριστήκαμε περίφημα και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τη δική του επιστροφή στα γκολ: «Είμαι χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας. Είμαστε μαζί με τον Χρήστο στα 4 γκολ ο καθένας, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε μόνο χαμόγελα. Αυτός είναι υγιής συναγωνισμός».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μέχρι σήμερα το βράδυ θα χαρούμε τη νίκη μας και από αύριο θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και θα κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα κι εκεί, όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες. Πάντα διεκδικούμε το καλύτερο. Κάποιες φορές έρχεται, κάποιες όχι, αλλά νομίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν θα προσπαθήσει να παίξει το ίδιο παιχνίδι και με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τις άλλες ομάδες: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε έτσι ακριβώς, αλλά περίπου έτσι. Δεν δείχνουμε δύο πρόσωπα, δείχνουμε πάντα το ίδιο, παίζουμε ποδόσφαιρο, το ευχαριστιόμαστε εμείς και κατ’ επέκταση ο κόσμος. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Παναθηναϊκό».