Απορίες έχει προκαλέσει σε όλον τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και σε δημοσιογραφικά γραφεία, γιατί η ΕΠΟ δεν έχει αναρτήσει την απόφαση της UEFA στον επίσημο διαδικτυακό της τόπο, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Το super-fm.gr έψαξε το θέμα και έμαθε…

Η ΕΠΟ δεν έχει προχωρήσει στην επίσημη ενημέρωση των χιλιάδων φιλάθλων τόσο του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου όσο και των υπολοίπων Ελλήνων φιλάθλων που θέλουν να ξέρουν επισήμως ποια θα είναι η 5η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό συνέβη διότι η απόφαση της UEFA έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν τα γραφεία υπολειτουργούσαν λόγω των αδειών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Επιπροσθέτως κάποιος θα έπρεπε να αναρτήσει και το μεταφρασμένο κείμενο της απόφασης και δεν υπήρχε κανείς υπάλληλος για να το κάνει. Έτσι οι μόνοι που γνωρίζουν, έστω το αρχικό κείμενο της απόφασης, είναι η ΕΠΟ και ο Πανιώνιος. Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει λάβει επισήμως το έγγραφο, αλλά έχει ενημερωθεί προφορικά ο δικηγόρος, Μηνάς Λυσσάνδρου.

Λόγω του ότι η κλήρωση γίνεται Δευτέρα, που στην Ελλάδα είναι αργία, είναι πιθανό η ΕΠΟ να μην έχει αναρτήσει ούτε τότε την επίσημη απόφαση, εκτός κι αν διακόψει σε κάποιον υπάλληλο τις διακοπές του τριημέρου…!