image description

Η περίοδος των βροχών άργησε, αλλά ήρθε στα Ιωάννινα μετά από έναν Νοέμβριο που πέρασε στη μετεωρολογική ιστορία λόγω της μεγαλύτερης ανομβρίας που έχει καταγραφεί από το 1913 (!). Μαζί της έφερε και τα πρώτα γηπεδικά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που αναγκάστηκε να πάει στο πλαστικό της Ανατολής για να προστατέψει όσο γίνεται τα γήπεδα του Πανηπειρωτικού.

Ο κ. Γιαννίκης δούλεψε σήμερα την επιθετική τακτική και το build up εν όψει Παναθηναϊκού, ενώ έγιναν και μικρά παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Ο Σάλιακας έβγαλε και σήμερα μεγάλο μέρος της προπόνησης και από αύριο θα μπει κανονικά, που σημαίνει ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά την απουσία του στο ματς με τη Λαμία.

Λέο και Λώλης συνέχισαν την αποθεραπεία τους στο γυμναστήριο με αερόβιο πρόγραμμα και θα κριθεί αύριο αν μπορούν να υπολογίζονται στον αγώνα του Σαββάτου (19:30).

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή, που θα έχει στη διάθεσή του και τον Σάντι Κρίζμαν που είναι πλέον έτοιμος μετά τους απανωτούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.