Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οι προπονήσεις σε πλαστικό γήπεδο οδήγησαν τελικά το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα στην απόφαση να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Σάντι Κρίζμαν στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή επιφανειών μεταξύ προπονήσεων και αγώνων έχει δείξει και στο παρελθόν ότι επιδεινώνει την κατάσταση ορισμένων παικτών, γι’ αυτό στην ομάδα δεν ήθελαν να ρισκάρουν την επιστροφή του Κροάτη επιθετικού σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την αποκατάστασή του από διπλό τραυματισμό.

Επομένως ο Κρίζμαν θα μείνει εκτός αποστολής υπό τον φόβο κάποιας υποτροπής και η επόμενη συμμετοχή του σε αγώνα –καλώς εχόντων των πραγμάτων- παίρνει παράταση για τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως με τη Λαμία, πάντως, έτσι και για το πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ερωτηματικό για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής, αφού ούτε ο Λέο είναι στο 100%, παρότι η επιστροφή του στις προπονήσεις είναι σε καλό δρόμο. Τόσο ο Γάλλος επιθετικός, όμως, όσο και ο Λώλης, μετράνε αντίστροφα τον χρόνο για να βρεθούν σε αποστολή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, πάλι έγινε στο πλαστικό της Ανατολής και περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια δουλεύτηκε αμυντική τακτική.