image description

Αν και η Περιφέρεια Ηπείρου είχε αποφασίσει να συμμετάσχει στην πλειοδοσία ακινήτου της υπό εκκαθάρισης εταιρείας «ΑΤΕ LeasingA.E.» στο Νεοχωρόπουλο του Δήμου Ιωαννιτών,  με σκοπό να το μετατρέψει σε  δημόσιο πολυχώρο αθλητισμού σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με οποιονδήποτε άλλο φορέα εκδήλωνε σχετικό ενδιαφέρον στη συνέχεια, τελικά αυτή προσπάθεια αυτή δεν ευοδώθηκε. Στη σημερινή διαδικασία πλειοδότησε άλλος ενδιαφερόμενος.

Η Περιφερειακή Αρχή, θέλει να ευχαριστήσει τρεις επιχειρηματίες των Ιωαννίνων που απέσυραν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη διαδικασία προκειμένου να διευκολυνθεί η Περιφέρεια στην απόκτηση  του ακινήτου και  εύχεται στο νέο ιδιοκτήτη της- εφόσον  η πλειοδοσία ευοδωθεί- να το αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της τοπικής   κοινωνίας και την ανάδειξη της περιοχής.

«Ήταν κάτι χρήσιμο για την περιοχή, εμείς φθάσαμε στη διαδικασία πλειοδοσίας μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν το πήραμε. Θα αναζητήσουμε πλέον άλλες λύσεις για τους ανθρώπους που θέλουν να γυμνάζονται», ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης  απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων.