Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνει στις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού, αφού χάνει ευκαιρίες και δέχεται γκολ ουσιαστικά με τον αντίπαλο να μην τον έχει απειλήσει ως το 30′. Ο κ. Γιαννίκης δήλωσε ότι τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι ουσιαστικά στο δεύτερο λάθος ο ΠΑΣ δέχεται γκολ: «Θέλαμε να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό, να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και το κάναμε ως το 30’. Είχαμε τον Παναθηναϊκό μακριά από το τέρμα, με πολλές μπάλες που κερδίσαμε, αλλά το λάθος στοίχισε. Mε την μπάλα στα πόδια, όμως, δεν κάνει να το κάνεις αυτό το λάθος. Στην επιθετική μετάβαση τρως ένα πέναλτι. Σίγουρα αυτό σε πάει πίσω αν κάνεις τέτοια καλή εμφάνιση ως το 30’. Μετά πρέπει να ισοφαρίσεις και δεν είναι εύκολο, όμως είχαμε φάσεις για το 1-1. Στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ εύκολο γκολ από κόντρα, που δεν πήραμε το ριμπάουντ και δεχτήκαμε το 2-0.  Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να γυρίσουμε στο ματς. Το πιστέψαμε στο τέλος, αλλά δεν ήρθε».

Για το αν είναι κομβική η ευκαιρία του Πίρσμαν στο 75’: «Είχαμε ανάσες, αν βάζαμε το γκολ και γινόταν το 2-1 θα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Αν όμως δεν πετυχαίνεις το γκολ να επιστρέψεις στο ματς και κάνεις τέτοια εύκολα λάθη και δωρίζεις στον αντίπαλο τα γκολ, μετά είναι δύσκολο να πάρεις κάτι από μια ομάδα που ήταν σε φόρμα».

Για το αν είναι λίγοι οι 12 βαθμοί: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, οι εμφανίσεις μας έχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο πιο ψηλά είναι το επίπεδο, η λεπτομέρεια είναι που μετράει, η αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να την έχεις και ατομικά και μας έχουν στοιχίσει ως τώρα αυτά αρκετούς βαθμούς».