Ο Λάζλο Μπόλονι σχολίασε κυρίως την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το παιχνίδι μας γίνεται πιο συμπαγές, η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και στη Γαλλία λένε δεν υπάρχουν τέσσερις χωρίς τρεις. Όμως θεωρώ πως έχουμε δύο μειονεκτήματα. Είναι η κατάσταση της υγείας ορισμένων παικτών, και ακόμη η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοια ματς χάνεις ευκαιρίες τετ α τετ πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε με ηρεμία. Θα μπορέσει να απελευθερωθεί η ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα: «Πολύ σημαντικό, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ όμως σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Η επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και πήραμε μια νίκη και λάβαμε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώνουμε. Αναγνωρίζω πως όλες οι πληροφορίες δεν είναι θετικές».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο θέλει να συνεχίσει εδώ και να του φέρει γούρι: «Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Θυμάμαι ότι έπαιξα αρκετές φορές εδώ με την Εθνική ομάδα και θυμάμαι οι κερκίδες ήταν πιο χαμηλές. Οι θεατές μάλιστα έβλεπαν το ματς».

 

Για τη συμμετοχή νέων παικτών: «Δεν μου αρέσει τεστάρω σε ένα αγώνα πρωταθλήματος. Το έκανα γιατί είδα πως ο Τάσος(Χατζηγιοβάνης) είχε κάποια θέματα και έπρεπε να τον αντικαταστήσω. Θα επιθυμούσα να δώσω περισσότερο χρόνο στον Ιωαννίδη αλλά φοβόμουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να αλλάξω και Κουρμπέλη και Μαουρίσιο να ξεκουραστούν».