Ο Στέφανος Σιόντης εξήγησε στην κάμερα του Novasports τα αίτια της ήττας του ΠΑΣ από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι δύο αδράνειες κόστισαν σήμερα το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι τακτικά, είχαμε ένα πολύ σωστό πλάνο, υπήρξε όμως μία αδράνεια, έγινε ένα πέναλτι και μείναμε πίσω στο σκορ, οπότε έπρεπε να αναπροσαρμοστούμε και να σκεφτούμε αλλιώς το παιχνίδι. Νομίζω και το δεύτερο γκολ ήταν «φτηνό», οπότε στις δικές μας αδράνειες κρίθηκε το παιχνίδι.

Για τα λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς: «Υπάρχει άγνοια κινδύνου κάποιες φορές που μας στοιχίζει, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι σε κάποια σημεία του γηπέδου. Όμως με σκληρή δουλειά βελτιωνόμαστε. Τουλάχιστον τακτικά είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους. Οι 12 πόντοι είναι λίγοι για μας, απλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε».

Για τις κλασικές ευκαιρίες: «Ήταν κομβικές οι ευκαιρίες που χάσαμε και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ έδωσε μία ασφάλεια στον Παναθηναϊκό. Αυτές οι δύο στιγμές θα μπορούσαν να αλλάξουν τις ισορροπίες γιατί στο τελευταίο κομμάτι πιέσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως να μην ήταν και η μέρα μας στις λεπτομέρειες».

Για τα συναισθήματά του, καθώς ήταν για χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω σαν να έχει περάσει μία ζωή από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ερχόμενος από τα Γιάννινα αυτή η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να σπουδάσω και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Υπάρχει μία ευγνωμοσύνη, ήμουν εσώκλειστος στην Παιανία και άσχετα από οπαδικά ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός για μένα».