Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης επισήμανε πως η ομάδα του δουλεύει σε ευρωπαϊκά πρότυπα και τόνισε πως λείπει η εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στις κάμερες των καναλιών NovasportsHD:

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό:Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Αυτός που κάνει τα περισσότερα φεύγει με τους λιγότερους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι τακτικά από την πλευρά μας. Δεν έδειχνε ότι κάποια ομάδα θα προηγούταν στο σκορ, αλλά λόγω μιας στιγμής αδράνειας δεχθήκαμε το πέναλτι και το γκολ”.  

Για το πως μπήκε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: “Με θετική ενέργεια, αυτό συζητήσαμε στο ημίχρονο, ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Η ροή του παιχνιδιού δεν το επέτρεψε. Δεχθήκαμε το γκολ και ο ρυθμός έπεσε. Στα τέλος είχαμε αρκετές φάσεις, αλλά το γκολ για μας δεν ήρθε και μένει πικρία”. 

Για την προσπάθεια που κάνει ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συμπαίκτες του: ” Γίνεται εξαιρετική δουλειά και τα παιδιά και οι προπονητές δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Παρ’ όλα μας λείπει η εμπειρία σε συγκεκριμένα κομμάτια και οι απαιτήσεις την φετινή χρονιά είναι διαφορετικές. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη”.

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τους στόχους του: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο αγωνιστικό προσκήνιο, το εκτιμώ αφάνταστα και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχουν στόχοι και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε”.