Μόλις 24 ετών είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε. Καμποχωρίων και πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Φράγκο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Α. Ε. Καμποχωρίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με το Ιωάννη Φράγκο, ο οποίος θα είναι ο προπονητής στον οποίο θα εμπιστευθεί η ομάδα το πλάνο της για τη νέα σεζόν.
Καθώς η ομάδα θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αποφασίστηκε να δοθεί η ευκαιρία σε ένα νεαρό σε ηλικία προπονητή να φέρει εις πέρας το εγχείρημα αυτό.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε είχαμε σχεδόν απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και του νέου προπονητή τόσο σε θέματα ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, όσο και σε θέματα λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος. Συνεπώς η συμφωνία επετεύχθη, και δώσαμε τα χέρια σε πολύ καλό κλίμα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνουν οι πρώτες επαφές γνωριμίας του προπονητή με τους ήδη υπάρχοντες παίχτες που στελεχώνουν το roster, όσο και οι αναγκαίες κινήσεις τόσο για την συμπλήρωσή του, όσο και για τον προγραμματισμό της ορθής λειτουργίας του συλλόγου.

Ο Φράγκος Ιωάννης, μόλις 24 ετών, ως ποδοσφαιριστής υπήρξε μέλος των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα, μέλος του Εθνικού Φιλιππιάδος στη Γ εθνική, και στο τοπικό πρωτάθλημα στην Α. Ε. Ραφταναίων, στην Α. Ε. Μικρασιατών, στο Καλπάκι και στα Σερβιανά. Ως προπονητής διετέλεσε στην τοπική Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς την περασμένη χρονιά. Είναι πιστοποιημένος προπονητής UEFA C και σπουδαστής στην Σχολή προπονητών της ΓΓΑ. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το πρώτο του δελτίο σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής το έβγαλε σε ηλικία 14 ετών στην ομάδα μας, στην Α. Ε. Καμποχωρίων, η οποία έμελλε να είναι και η πρώτη αντρική ομάδα που θα κληθεί να προπονήσει.

Του ευχόμαστε καλή αρχή, και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλλει καταλυτικά στη επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από το σύλλογο».