Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων οι ποινές που θα ισχύσουν για ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν και οι οποίες θα είναι ίδιες με πέρυσι, δηλαδή αφαίρεση 3 βαθμών και περιορισμός μεταγραφών.

Επίσης, δεν υπήρξε εξέλιξη όσον αφορά τα πρωταθλήματα των υποδομών, τα οποία θα συνεχιστούν όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ.:

Εγκρίθηκε ο ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League Interwetten και o επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

Ομόφωνα εγκρίθηκε η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο σύστημα ποινών επί μη αδειοδοτήσεως, με το υφιστάμενο.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνέχιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας η επανέναρξη των προπονήσεων.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που θα αναλάβει η Super League το προσεχές διάστημα.