Για το τελευταίο παιχνίδι του 2020 προετοιμάζεται από σήμερα ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα στις 17:15 θα υποδεχτεί στους «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης .

Ο καλός καιρός επέτρεψε επιτέλους την επιστροφή στο Πανηπειρωτικό και γενικότερα οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα γίνουν εκεί, αφού προβλέπεται καλός καιρός τουλάχιστον ως τη Δευτέρα. Επομένως και η δουλειά των επόμενων ημερών θα κυλήσει καλύτερα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των συνεργατών του κ. Γιαννίκη, που είχε μεταβεί στη Γερμανία να δει την οικογένειά του, ενώ στη Γερμανία έχει μεταβεί για οικογενειακούς λόγους και ο Αλέξανδρος Καρτάλης που ούτως ή άλλως θα απουσίαζε από τον αγώνα της Δευτέρας, αφού είναι τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και αναμένεται ο ΠΑΣ μετά από καιρό να έχει πλήρη επιθετική γραμμή, αφού αναμένεται να αγωνιστούν οι Κρίζμαν και Λέο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, αερόβιο πρόγραμμα χωρίς μπάλα και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, όπως επίσης και παιχνίδια με έξι εστίες στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου.