Οι βροχές μπορεί να πέρασαν, αλλά χαρακτηριστικό γνώρισμα του Δεκεμβρίου είναι και οι ομίχλες στα Ιωάννινα! Έτσι λοιπόν, αν και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, το «πέπλο» που κάλυπτε την πόλη δεν είχε σηκωθεί ακόμα!

Παρ’ όλα αυτά, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν χωρίς να επηρεαστεί το πρόγραμμά τους, που στο μεγαλύτερό του μέρος είχε αγωνιστικά παιχνίδια κυκλοφορίας μπάλας και τακτικής σε πολύ μικρό χώρο με στηρίγματα, αφού οι εστίες είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου και στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Απόντες ήταν οι Καρτάλης και Πανουργιάς. Ο πρώτος δεν υπολογίζεται για το ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω καρτών, ενώ ο δεύτερος απουσιάζει με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους. Κανονικά συμμετείχαν οι υπόλοιποι και ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα, αφού κάποια στιγμή γλίστρησε στο γήπεδο ο Γιαννίκογλου και έσκασε άτσαλα στο έδαφος με τη λεκάνη και το κεφάλι. Ευτυχώς συνήλθε μετά από 1-2 λεπτά και συνέχισε την προπόνηση.

Κρίζμαν, Λέο και Λώλης ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και τουλάχιστον οι δύο πρώτοι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, αφού η ομάδα έχει ξεμείνει από επιθετικούς και η επιστροφή τους αναμένεται πως και πως. Βέβαια ο Κρίζμαν λείπει σχεδόν 2 μήνες, οπότε θα χρειαστεί ενδεχομένως ένα διάστημα προσαρμογής για να τον δούμε σε τοπ φόρμα.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται αύριο στο ΠΕΑΚΙ.