Με αυξημένη ένταση συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ρυθμοί συνεχώς ανεβαίνουν, η διάθεση και το ηθικό παραμένουν ψηλά, εν όψει μίας αναμέτρησης που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος φυσικά θα είναι μόνο η νίκη, ώστε να κλείσει το πολύ δύσκολο 2020 με πολύ καλό τρόπο και να πάνε όλοι ήρεμοι για χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αμέσως μετά, όμως, η ομάδα μπαίνει σ’ ένα πρόγραμμα “βουνό” με 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ θα αρχίσει και το κύπελλο Ελλάδος.

Ο κ. Γιαννίκης δεν αντιμετώπισε αγωνιστικά προβλήματα. Όπως είναι γνωστό από τις αρχές της εβδομάδα θα έχει και πάλι στη διάθεσή του δύο επιθετικούς που έλειψαν πολύ τις προηγούμενες αγωνιστικές, τους Κρίζμαν και Λέο που λογικά θα διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Όπως συνηθίζει, πάντως, ο κόουτς, πρώτα βλέπει την κατάσταση των παικτών του και μετά δοκιμάζει ενδεκάδες, οπότε δεν μιλάμε ακόμα για πιθανή ενδεκάδα. Στις προπονήσεις του Σαββάτου και της Κυριακής, όμως, θα γίνει το καθιερωμένο δίτερμα κι εκεί ίσως δείξει κάποιες από τις σκέψεις του.

Για σήμερα η ομάδα δούλεψε διάφορες ασκήσεις με επιθετικά και αμυντικά ζητούμενα και έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια σε υποομάδες.