Με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά συνεχίζει ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Για το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού με νίκη θα γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την παραμονή, που αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός στόχος. Αν συνυπολογιστεί και το πολύ βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί τον Ιανουάριο, που θα είναι ένας πολύ απρόβλεπτος μήνας, τότε γίνεται ακόμα πιο εμφανής ο λόγος που ο ΠΑΣ θέλει μόνο νίκη.

Η ομίχλη που κάλυπτε και σήμερα ως το μεσημέρι την πόλη, μετέτρεψε γι’ άλλη μια μέρα το τοπίο σε… σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας, αλλά ευτυχώς δεν δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας, που τουλάχιστον μπορεί να χρησιμοποιεί τα δύο γήπεδα του ΠΕΑΚΙ για να δουλεύει πάνω στο πλάνο του προπονητή.

Ο κ. Γιαννίκης επέλεξε σήμερα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν στο build up, ώστε να “υπενθυμίσει” και πάλι τους αυτοματισμούς των κινήσεων που πρέπει να κάνει η κάθε γραμμή ξεχωριστά, ενώ οι τερματοφύλακες έκαναν ειδικό πρόγραμμα με τον κ. Χριστόπουλο.

Ούτε σήμερα έγινε δίτερμα, γεγονός που δείχνει ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ο κόουτς θέλει τους παίκτες σε εγρήγορση, ώστε να παλέψουν για μία θέση στην ενδεκάδα.

Πλην των Καρτάλη και Πανουργιά, που απουσιάζουν με ειδικές άδειες, οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το “παρών”.