image description

Ανάμικτα τα συναισθήματα για τον Ράσταβατς μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η ομάδα του έχασε την ευκαιρία για νίκη, όντας με παίκτη περισσότεροαπό το 54′ και με προβάδισμα στο σκορ από το 84′, όμως στο τέλεος την τελευταία λέξη είπε ο ΠΑΣ Γιάννινα που σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα στην κάμερα της NOVA:

«Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι, ένα δυναμικό παιχνίδι, παίξαμε καλά και ανταπεξήλθαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ με τη μοναδική ευκαιρία που είχε ο αντίπαλος, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και νομίζω ότι αξίζαμε να νικήσουμε. Δεχθήκαμε εύκολα το ένα γκολ και δεν  αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας Μάλλον δεν καλύψαμε καλά τους χώρους, αλλά οι παίκτες πιέστηκαν έδειξαν ποιότητα, δεν είμαστε και ευχαριστημένοι αλλά όχι και απογοητευμένοι, καθώς τα παιδιά τα έδωσαν όλα».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:«Με αυτή τη νίκη θα ήμασταν απόλυτα χαρούμενοι, με αυτό το αποτέλεσμα είμαστε απλά ικανοποιημένοι, να δώσουμε λίγο ακόμη παραπάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ευχή του για τη νέα χρονιά:«Να έχουμε υγεία και να είμαστε χαρούμενοι και να συνεχίσουμε με δουλειά».