Ο Γιάννης Κάργας μιλώντας στη NOVA σχολίασε ότι ο σημερινός βαθμός, με τις συνθήκες που ήρθε, ήταν σαν τρίποντο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος ή όχι ο ΠΑΣ από την ισοπαλία, δεδομένου ότι έπαιζε από το 54’ με 10 παίκτες: «Αυτός ο βαθμός είναι σαν τρίποντο. Παίζαμε με 10 παίκτες απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως η Τρίπολη. Το είδαμε ότι αμέσως εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν. Μας έβαλαν στα καρέ μας, εμείς λογικό ήταν να αμυνθούμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να βγούμε μπροστά και ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Το 2-2 μας έδωσε λίγη ακόμα δύναμη να συνεχίσουμε σ’ αυτά τα τελευταία λεπτά που απέμεναν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ προηγείται σε 9ο παιχνίδι, αλλά δεν κερδίζει: «Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Πρέπει αυτό να το δουλέψουμε. Είναι όμως και θέμα τύχης, γιατί όταν κερδίζουμε το περνάμε κάπως μέσα στο μυαλό μας μήπως να γυρίσουμε πίσω, άντε να τελειώσει το ματς, κι εκεί την πατάμε. Τελείωσε ο α’ γύρος, από εδώ και πέρα ελπίζω όσες φορές προηγηθούμε να το κρατήσουμε».

Αν είναι και μία από τις ευχές του για το 2021: «Είναι μία από τις ευχές, αλλά το κυριότερο είναι η υγεία. Με αυτά που βλέπουμε στον κόσμο η υγεία είναι πάνω απ’ όλα».

Για τους 13 βαθμούς σε 13 αγώνες: «Αν πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστά θα πούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω εδώ ή κάτι παραπάνω εκεί. Στα πόδια μας ήταν να τα πάρουμε, δεν το κάναμε. Συνεχίζουμε με αυτά που έχουμε και ελπίζω στον Β’ γύρο να μαζέψουμε τους απαραίτητους πόντους για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα».