Ο Ιανουάριος δίνει την ευκαιρία για διορθωτικές κινήσεις στις ομάδες μέσω μεταγραφών, αν και τα «λαβράκια» είναι σπάνια. Ειδικά όταν στοχεύεις σε παίκτες που να μπορούν να μπουν και να παίξουν άμεσα, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλης σε μία σύντομη δήλωσή του στο ITV μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης παραδέχτηκε ότι οι μεταγραφές θα έπρεπε να είχαν έρθει… χθες για να έχουν νόημα, αφού τα πολλά παιχνίδια του Ιανουαρίου θα κρίνουν πολλά. Άφησε, πάντως, ανοιχτό «παράθυρο» να γίνει κάτι τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο β’ γύρος ξεκινάει στις 3 Ιανουαρίου και για ‘μένα στις 31 Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει. Επομένως θα έπρεπε κάποιος παίκτης να είχε έρθει… χθες. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τις επόμενες λίγες μέρες».

Όσον αφορά τη διαιτησία του Ευαγγέλου, για μία ακόμα φορά υπήρξαν παράπονα από πλευράς Ιωαννίνων. Όπως είπε ο κ. Χριστοβασίλης χαρακτηριστικά: «Βλέπω ότι ο Ευαγγέλου έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του όλα τα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα να τα φέρει ισοπαλία».

Να σημειωθεί ότι με Ευαγγέλου φέτος ο ΠΑΣ έχει ισοπαλίες με τον Άρη, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ τρία ακόμα παιχνίδια που σφύριξε φέτος στη Super League έληξαν κι αυτά ισόπαλα!

Οι δηλώσεις του κ. Χριστοβασίλη από το 2′:53′ ‘