image description

“Ενορχηστρωμένα” παιχνίδια στις πλάτες του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται ότι παίζουν κάποιοι στην ΚΕΔ, αφού είναι η πολλοστή φορά που αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα των “κυανόλευκων” και κανένας δεν παίρνει (;) “χαμπάρι” τι έγινε και δυστυχώς ούτε η NOVA που “έθαψε” τη συγκεκριμένη φάση της φωτογραφίας από τα στιγμιότυπα που έδειξε στους Έλληνες φιλάθλους.

Στη φωτογραφία είναι η φάση δύο λεπτά μετά την αποβολή του Σιόντη, με τον Ευαγγέλου να βλέπει το φάουλ, αλλά να δίνει μόνο κίτρινη στον Μπαράλες, το VAR (Γκορτσίλας) να “σφυρίζει αδιάφορα”, αφού δεν κάλεσε τον διαιτητή να ξαναδεί το χρώμα της κάρτας, ενώ ο Κλάτενμπεργκ δεν μπήκε καν στον κόπο να τη δει  για να τη συμπεριλάβει στους σχολιασμούς του.

Μάλιστα από  την καρατιά του Μπαράλες ο Εραμούσπε τραυματίστηκε και έπαιξε με μπαταρισμένο το κεφάλι ως το τέλος.

Για πολλοστή φορά δεν μιλάμε για ένα απλό διαιτητικό λάθος, αλλά για αλλοίωση αποτελέσματος, αφού ο ΠΑΣ έπαιξε από το 54′ με παίκτη λιγότερο.

Παρόμοια περίπτωση αποσιώπησης αλλοίωσης του αποτελέσματος είχαμε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που στη φάση που κέρδισε το πέναλτι ο ΟΦΗ, είχε προηγηθεί καρατιά αντιπάλου στον Πίρσμαν. Αντί όμως να μείνει ο ΟΦΗ με 10 παίκτες, κέρδισε πέναλτι και μαζί και το παιχνίδι.

Όταν έχουμε τέτοιες περιπτώσεις που αποκρύπτονται από την κοινή γνώμη, τότε το φάουλ που δεν δόθηκε στην Τούμπα στο 92′ στον Πίρσμαν ή το πέναλτι στον Καρτάλη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μοιάζουν με… πταίσματα.