image description

Παρουσία Γιώργου Χριστοβασίλη θα διεξαχθεί σήμερα η κλήρωση του Α’ και Β’ προκριματικού γύρου του Europa League. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» γράφει επιτέλους ευρωπαϊκή ιστορία, καθώς για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του θα έχει αγωνία να μάθει τον αντίπαλό του σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η κλήρωση του Α’ προκριματικού γύρου θα ξεκινήσει στις 14:00 και του Β’ προκριματικού γύρου που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ, θα ξεκινήσει στις 15:30, ώρα Ελλάδος πάντα. Θα γίνει μετάδοση σε live streaming από την UEFA.

Ενδεχομένως ο ΠΑΣ να μη μάθει σήμερα επακριβώς τον αντίπαλό του, αλλά από ποιο ζευγάρι θα προκύψει αυτός, καθώς είναι πολύ πιθανό να κληρωθεί με ομάδα που θα έχει παίξει και στον α’ προκριματικό, οπότε θα περιμένει να δει ποια από τις δύο θα περάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο ματς ο ΠΑΣ θα το δώσει στις 14 Ιουλίου στο “Ζωσιμάδες”, το οποίο μέσα στην εβδομάδα θα περάσει από έλεγχο και θα πρέπει να γίνουν κάποιες μικροπαρεμβάσεις για να κριθεί κατάλληλο, τουλάχιστον για τα προκριματικά. Το δεύτερο ματς θα γίνει εκτός στις 21/7.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΣ Γιάννινα:

Οι σίγουροι

Ιάσι (Ρουμανία), Πιαστ Γκλίβιτσε (Πολωνία), Λέφσκι Σόφια (Βουλγαρία), Τορπέντο Ζόντινο (Λευκορωσία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Σοντερίσκε (Δανία)

Οι πιθανοί

KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντίλα (Γεωργία), Αμπερντίν (Σκωτία), Οντ (Νορβηγία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Καϊράτ (Καζακστάν), Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία), Κρακόβια (Πολωνία), Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (Πολωνία), Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), Ντάτσια (Μολδαβία), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Στάμπαεκ (Νορβηγία), Κουκέσι (Αλβανία), Τσουκαρίτσκι (Σερβία), Νόμε Κάλιου (Εσθονία), Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Ζίμπρου (Μολδαβία), Πιούνικ (Αρμενία), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Σιρόκι Μπρίγιεγκ (Βοσνία), Μπέροε (Βουλγαρία), Ντομζάλε (Σλοβενία)