image description

Στο β’ μέρος της ανασκόπησης του 2020 θα θυμηθούμε πως επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, μετά τη διακοπή της Super League 2 και τις δικαστικές προσφυγές που έγιναν, τις φήμες για αναδιάρθρωση κτλ. Εν τέλει η ομάδα πέτυχε τον στόχο τους και με την πορεία που έκανε στον α’ γύρο άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και αν δεν ήταν η διαιτησία θα μπορούσαν να είχαν έρθει κι άλλοι βαθμοί.

Όμως και το β’ εξάμηνο σημαδεύτηκε από σημαντικές απώλειες. Μετά τους Μάντζιο, Χούλσωφ και Αλέφαντο, στο β’ εξάμηνο ο ΠΑΣ θρήνησε τις απώλειες των Αντώνη Γεωργιάδη, Τόλη Αναστασίου, Βασίλη Σουλάκη, Φάνη Νέσση και Σπύρου Μισθού.

ΙΟΥΛΙΟΣ

2: Ξεκινάει με αργά βήματα ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν που θα τον βρει στη Super League 1. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Γιάννης Ντουρουντός, έγινε ο πρώτος που ανανέωσε τη συμφωνία παραμονής στην ομάδα.

8: Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε 54 χρόνια ιστορίας, τα οποία τον βρήκαν να επανέρχεται στη φυσική του θέση, στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε ανάρτησή της στα social media η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έγραψε: «54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας, 54 Χρόνια Μία Πόλη, 54 Χρόνια Μία Οικογένεια, 54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα». Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα γιόρτασαν τα 54 χρόνια της ομάδας μ’ ένα φαντασμαγορικό pyroshow που έγινε στη θύρα 7.

9: Ο Νίκος Μπαδήμας ανακοινώθηκε ότι παρέμεινε στο πόστο του βοηθού προπονητή, ενώ παράλληλα του ανατέθηκε ο ρόλος του επικεφαλής τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών, αναλαμβάνοντας τον συντονισμό των Κ19 και Κ17.

11: Μία απόλυτα πετυχημένη συνεργασία, η οποία είχε και την τεράστια αποδοχή του κόσμου, οδηγήθηκε σε άδοξο τέλος. Ο Γιώργος Ντάσιος αναγκάστηκε να ρίξει εκείνος τους τίτλους τέλους, από τη στιγμή που ο κ. Χριστοβασίλης επέμενε για αλλαγή πόστου του εμβληματικού αρχηγού. Με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι ήταν ένας «απλός στρατιώτης» και όχι «διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος». Ως τέτοιος, άλλωστε, κλήθηκε και δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο να πει πριν έναν χρόνο το «ναι». Ο Ντάσιος εκδήλωσε την πικρία και τη στεναχώρια του γι’ αυτό το «αντίο», απέφυγε περαιτέρω αιχμές, όμως, που θα «τραυμάτιζαν» την ομάδα. Άλλωστε τα όσα επακολούθησαν απέδειξαν το λάθος που έγινε.

11: Μετά τους Ντουρουντό και Μπαδήμα «κλείδωσε» και η παραμονή Χριστόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων κ. Σπύρος Χριστόπουλος παρέμεινε συνεργάτης της ΠΑΕ και μέχρι και σήμερα είναι ο υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

15: Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Ιωαννίνων, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και πολλών ακόμα ομάδων του ερασιτεχνικού, Βασίλης Σουλάκης.

17: Άλλο ένα σενάριο διαδοχής του Γιώργου Χριστοβασίλη στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ διαψεύστηκε. Αυτή τη φορά υποτιθέμενος αγοραστής ήταν ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή.

17: Έρευνα για το αν υπήρξε κάτι ύποπτο στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή διενήργησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ιωαννίνων, καθώς το συγκεκριμένο ματς είχε επισημανθεί ως «ύποπτο» από τη sportradar. Ήταν, πάντως, μια από τις πιο δύσκολες νίκες των «κυανόλευκων».

19: Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής 19/7, παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας για το επόμενο πρωτάθλημα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επισημοποίησε ότι δεν ανανεώθηκαν 5 από τα 6 συμβόλαια που έληξαν στις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για τους αρχηγούς της περασμένης σεζόν Σκόνδρα και Μπουκουβάλα και για τους Περιστερίδη, Αποστολόπουλο και Σεργκελασβίλι, τους οποίους ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά τους.

20: Οι «κυανόλευκοι» γίνονται οι πρώτοι που ξεκινάνε προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Super League, με στόχο να ενεργοποιηθούν ξανά οι παίκτες που είχαν μείνει σε μεγάλη αγωνιστική απραξία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

20: Κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε η προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της Super League 2 και όσων ψήφισαν διακοπή του πρωταθλήματος. Έτσι και τυπικά άνοιγε ο δρόμος να επικυρωθεί η βαθμολογία από την ΕΠΟ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα ως πρωταθλητής να ανέρχεται κατηγορία.

22: Μετά τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις, πρώτη και στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών, μια πρώτη που δεν μπόρεσε να γίνει σε πανηγυρικό κλίμα, λόγω της πανδημίας.

24: «Ναι σε μια ανταγωνιστική Super League και όχι σε μια πολυπληθή… Ασανσέρ League», λένε στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τα σενάρια περί αύξησης των ομάδων από 14 σε 15, 16 ή ακόμα και 20!

24: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μπάμπη Καρβέλη στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

27: Όχι απλά εισήγηση, αλλά απαίτηση προς την ΕΠΟ προέβαλε η Super League να μη γίνει αναδιάρθρωση και να γίνει σεβαστή η προκήρυξη του πρωταθλήματος που προέβλεπε υποβιβασμό του τελευταίου (Πανιωνίου) και μπαράζ για τον προτελευταίο (Ξάνθη). Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής ήταν απολύτως ξεκάθαρη και απειλούσε μάλιστα να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα αν η ΕΠΟ αποφάσιζε αναδιάρθρωση, όπως φημολογούταν εκείνες τις μέρες.

27: Το Hall Of Brands ανέλαβε τη μπουτίκ της ομάδας, τις νέες φανέλες, καθώς και την εμπορική χρήση του σήματος.

31: Ανακοινώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία Kappa για τις φανέλες της νέας σεζόν.

31: Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Μανώλης Σάλιακας από τη Λαμία, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2: Το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι ξεκίνησε.

3: Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην προχωρήσει την αναδιάρθρωση και όρισε μπαράζ Ξάνθης-Απόλλωνα Σμύρνης.

4: Τραυματίστηκε ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος δεν αποκτήθηκε τελικά.

7: Αποκτήθηκε ο Βέλγος αριστερός μπακ, Μάρβιν Πίρσμαν, από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

17: Λύθηκε και επίσημα η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τους Αλέξανδρο Νικολιά και Άγγελο Ζιούλη. Ο πρώτος πήγε στην ΑΕΛ μέσω Ολυμπιακού και ο δεύτερος στη Λαμία.

18: Στη συνεδρίαση της Super League έγινε και επίσημα η εγγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού και έληγε και τυπικά η περιπέτεια για το αν θα ανέβει, δεν θα ανέβει, θα ακυρωθεί ή όχι το πρωτάθλημα της Super League 2, θα γίνει αναδιάρθρωση ή όχι.

18: Ο Νικολιάς αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ: «Αν αναφέρω ονόματα σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον… Γι’ αυτό θα πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια του ΠΑΣ που ζήσαμε τόσα πολλά τα 4μιση αυτά χρόνια…Από έξοδο και πρόκριση στην Ευρώπη μέχρι υποβιβασμό και άνοδο… Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, τους φίλους που απέκτησα και την αγάπη που έλαβα… ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!».

19: Η στοιχηματική NET BET γίνεται χορηγός φανέλας.

19: Και επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Κάργα από τη Λέφσκι Σόφιας όπου αγωνιζόταν.

20: Πρώτο φιλικό και ήττα στο Περιστέρι με 3-0 από τον Ατρόμητο, ωστόσο ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής έγιναν ορατά, αφού η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

24: Δεύτερο φιλικό, με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Ήττα με 1-0, αλλά και πάλι θετικά τα δείγματα για την ομάδα του κ. Γιαννίκη.

26: Ο νεαρός Σπύρος Βασιλάκης αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε την καριέρα του στο Καναλάκι.

29: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χουάν Ντομίνγκεζ από τη Στουρμ Γκρατς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

1: Από το πόστο του επιχειρησιακού διευθυντή επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Δημήτρης Νιαρχάκος, ένα πόστο χωρίς αρμοδιότητες ουσιαστικά, γι’ αυτό και λίγους μήνες μετά αποχώρησε εκ νέου.

3: Φιλικό τεστ με τον Θεσπρωτό και νίκη με 4-1. Τα γκολ για τους «κυανόλευκους» σημείωσαν κατά σειρά οι Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Λέο και Ελευθεριάδης.

4: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να εμφανίζεται πλέον με προσθήκη χορηγού στο όνομά του ως car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έγινε γνωστό ότι θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική για να προετοιμαστεί καλύτερα.

5: Ο Αργεντίνος αμυντικός, Ροντρίγκο Εραμούσπε από την Μπελγκράνο, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε το 5ο μεταγραφικό απόκτημα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

5: Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η απόκτηση του 18χρονου Λευκορώσου διεθνή επιθετικού, Μαξίμ Νάτιντσουκ, από την Ντιναμό Μπρεστ.

5: Φιλική νίκη εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού με 1-0 με γκολ του Νάουμετς.

6: Ελεύθερος έμεινε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ορέστ Κούζικ που συνέχισε την καριέρα του στην κυπριακή Πάφο.

9: Αρχίζει «πόλεμος» ανακοινώσεων με τον ερασιτέχνη, με αφορμή την προσθήκη χορηγού στο όνομα.

9: Πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, λόγω πανδημίας, αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ ο ΠΑΣ εν όψει της συμμετοχής του στη Super League.

11: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιώργου Δούμτση από τον ΠΑΟΚ.

11: Ήττα από τον «κακό δαίμονα» Λεβαδειακό με 1-3 στο Πανηπειρωτικό. Το μοναδικό γκολ του ΠΑΣ είχε πετύχει ο Κρίζμαν.

14: Γνωστοποιήθηκε και επίσημα η συμφωνία εμπορικής ονομασίας με το car.gr

15: Έχασε την προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πίτου Γκαρσία.

16: Με γκολ του Λέο ο ΠΑΣ νίκησε με 1-0 τον Καραϊσκάκη σε φιλική αναμέτρηση.

20: Πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα με φιλικό στην Καλαμπάκα για τον ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ. Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 1-0 με γκολ του Κρίζμαν.

23: Εξασφαλίστηκε και η δεύτερη άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

27: Παρουσιάστηκαν οι δύο πρώτες φανέλες της νέας σεζόν, η μπλε και η πορτοκαλί.

27: Εμφατική παρουσία στην πρεμιέρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, προηγήθηκε με 0-2 του Άρη με γκολ των Νάουμετς και Παντελάκη, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε se 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

27: Δύο ντεμπούτα νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα είχαμε στον αγώνα με τον Άρη. Οι Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Λιάσος έπαιξαν για πρώτη φορά στο πρώτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα και παράλληλα έγιναν οι δύο πρώτοι παίκτες του ΠΑΣ που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική και είναι γεννημένοι τη νέα χιλιετία. Πρώτος το νήμα της… χιλιετίας έκοψε ο Λώλης.

29: Η κόντρα με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ εξελίσσεται και σε κόντρα για τις υποδομές, καθώς δεν εκδίδονται όλα τα απαραίτητα δελτία για τις ανάγκες των ομάδων.

29: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού «πορτιέρε» Βασίλη Αθανασίου από τη Μάντοβα, ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

4: Συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και αναδείχτηκε ισόπαλος εντός έδρας με τον Ολυμπιακό με 1-1. Ο Παμλίδης σκόρερ του ΠΑΣ.

6: Ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής του Φαμπρίτσιο Μπρένερ, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Μπελγκράνο για έναν χρόνο.

8: Στο παρά ένα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον τρόπο να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ19 και Κ17 που δεν υπέγραφε ο ερασιτέχνης και με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε τη δική της επίθεση, λέγοντας ότι δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς για την εκδίωξη συνεργατών των τμημάτων υποδομής ούτε θα επιτρέψει να παίζουν κάποιοι με το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών τους. Η ΠΑΕ τόνιζε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζε σε ενδοοικογενειακή λύση του προβλήματος, αλλά η «αδιάλλακτη στάση» και οι «μπακαλίστικες τακτικές» των διοικούντων του ερασιτέχνη δεν άφησαν περιθώρια μια συναινετικής λύσης.

9: Φιλικό παιχνίδι στη Βέροια έδωσε ο ΠΑΣ στο κενό για τις Εθνικές ομάδες, χρησιμοποιήθηκαν αρκετές «ρεζέρβες», αλλά κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0.

14: Σκληρή προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Χριστοβασίλη εξαπέλυσε εκ νέου ο ερασιτέχνης ΠΑΣ και ο πρόεδρός του Γ. Οικονόμου.

17: Ο ΠΑΣ προηγήθηκε κόντρα στον Βόλο με γκολ του Παμλίδη, αλλά γνώρισε την πρώτη του ήττα (2-1) με ανατροπή.

19-20: Ανακοινώθηκε και επίσημα το πώς θα γίνει η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων της Super League, αλλά την επόμενη μέρα ο Μητσοτάκης την ακύρωσε, γιατί δινόταν λάθος μήνυμα!

21: Σπουδαίο διπλό του ΠΑΣ στη Ριζούπολη και πρώτη νίκη στη Super League επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Παμλίδης και Ελευθεριάδης.

25: Η ΑΕΚ κερδίζει 0-1 στους «Ζωσιμάδες», με το VAR να ακυρώνει δύο γκολ των Παμλίδη και Ελευθεριάδη για οφσάιντ ελάχιστων εκατοστών.

31: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Τόλης Αναστασίου, ένας από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας αμέσως μετά την ίδρυσή της το 1966 και έπαιξε ως το 1971.

31: Τεράστιο διπλό στο Περιστέρι (0-2) και έξοχη εμφάνιση. Ελευθεριάδης και Κάργας τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

4: Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται της ΑΕΛ με γκολ του Λέο, αν και έπαιζε με 10 παίκτες, όμως για δεύτερη φορά ο αντίπαλος του κάνει ολική ανατροπή στο αποτέλεσμα και η Λάρισα φεύγει με τους 3 βαθμούς.

7: Λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ, που ήταν καλύτερος, αλλά άτυχος.

16: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ένας από τους θρυλικούς προπονητές του «Άγιαξ της Ηπείρου» και ρέκορντμαν παρουσιών σε ελληνικούς πάγκους (586), ο Αντώνης Γεωργιάδης, που ταλαιπωρούταν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο εκλιπών έγραψε σπουδαία ιστορία στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κάθισε στον πάγκο του δύο διετίες 1974-1976 και 1977-1979. Την πρώτη φορά τον έφερε στον ΠΑΣ ο Λευτέρης Καλογιάννης, τότε πρόεδρος και μετέπειτα και βουλευτής στον Νομό Ιωαννίνων.

Τη σεζόν 1975-1976 ο ΠΑΣ τερμάτισε για πρώτη φορά στην υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της Α’ Εθνικής που ήταν η 5η. Το καλοκαίρι του 1977 επέστρεψε οδηγώντας και πάλι τον ΠΑΣ στην 5η θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα να κερδίζει την έξοδό της στην Ευρώπη και το βαλκανικό κύπελλο.

Κάθισε στον πάγκο του ΠΑΣ σε 132 αγώνες, ρεκόρ που κατάφερε και έσπασε τον Απρίλιο του 2018 ο Γιάννης Πετράκης. Διατηρεί, όμως, τον τίτλο του πολυνίκη προπονητή στην ιστορία του ΠΑΣ, καθώς έχει πανηγυρίσει 51 νίκες, έναντι των 50 του Γιάννη Πετράκη.

16: Τέλος από τον ΠΑΣ και επιστροφή στον Άρη για τον κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

17: Ο Αλέξανδρος Λώλης έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων κόντρα στη Σκωτία σε παιχνίδι για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού των Εθνικών ομάδων U-21, στο οποίο η Εθνική μας νίκησε με 1-0.

21: Πρώτη συνάντηση Χριστοβασίλη-Γιαννίκη για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν.

22: Τρίτη ολική ανατροπή σε αγώνα του ΠΑΣ. Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα που είχαν πάρει οι «κυανόλευκοι» με τον Εραμούσπε. Χρειάστηκε, πάντως, η «βοήθεια» της διαιτησίας αφενός με την κόκκινη στον Εραμούσπε και αφετέρου στην κρίσιμη φάση του 92ου λεπτού όπου δεν δόθηκε επιθετικό φάουλ υπέρ του Πίρσμαν.

26: Ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη μισή ζωή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι πια κοντά μας. Ο αγαπητός σε όλους κυρ-Φάνης Νέσσης έφυγε σε ηλικία 95 ετών, πλήρης ημερών. Πρωτομπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΣ στα τέλη της δεκαετίας του ’70  ως φροντιστής μαζί με τη σύζυγό του Βούλα. Ο τότε πρόεδρος, Γιώργος Κωνσταντόπουλου, ήταν αυτός που τους κάλεσε στην ομάδα. Μέχρι και πρόσφατα δεν έλειπε από τους αγώνες της ομάδας.

29: Μία ακόμα κρίσιμη διαιτητική απόφαση αλλοιώνει αποτέλεσμα του ΠΑΣ, ο οποίος γνωρίζει την ήττα στο Ηράκλειο με 2-1. Πριν το 2ο γκολ του ΟΦΗ έπρεπε να δοθεί κόκκινη σε παίκτη του ΟΦΗ για αντιαθλητικό χτύπημα. Αντ’ αυτού κέρδισε πέναλτι ο ΟΦΗ. Για τον ΠΑΣ σκόραρε ο Ελευθεριάδης. «Πρώτη» και για την άσπρη φανέλα στο ματς αυτό.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

6: Ο ΠΑΣ πετυχαίνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη Super League επί της Λαμίας με 2-0. Τα γκολ οι Ελευθεριάδης και Παμλίδης.

12: Ο Παναθηναϊκός με 3 τελικές στην εστία πετυχαίνει 2 γκολ, ο ΠΑΣ βγάζει αντίδραση, χάνει ευκαιρίες, έχει δοκάρι, αλλά φεύγει με άδεια χέρια από τη Λεωφόρο και χάνει με 2-0.

20: Το 2020 συνεχίζει να παίρνει από κοντά μας ανθρώπους που υπηρέτησαν και αγάπησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ηλικία μόλις 62 ετών έφυγε ο γνωστός ηθοποιός και παράγοντας του ΠΑΣ επί διοικήσεως Κολέμπα, ο Σπύρος Μισθός.

21: Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι από πλευράς εξέλιξης, ΠΑΣ και Αστέρας αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Παμλίδη, ο Αστέρας γύρισε το ματς κι ενώ οι «κυανόλευκοι» έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σιόντη, τελικά ο Κρίζμαν πέτυχε το γκολ που έδωσε 1 βαθμό στην ομάδα του κ. Γιαννίκη.

**Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και χαρές και μακάρι το 2021 να μας απαλλάξει από τον κορωνοϊό και όσα ζούμε και να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τον ΠΑΣ!

Το χθεσινό α’ μέρος της ανασκόπησης ΕΔΩ

Θυμηθείτε και την περσινή ανασκόπηση. Το α’ μέρος ΕΔΩ και το β’ μέρος ΕΔΩ