image description

Πίσω τους αφήνουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που από σήμερα επέστρεψαν στη… βάση τους και άρχισαν δουλειά για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 17:15.

Η βροχή δεν επέτρεψε στους παίκτες να προπονηθούν στα γήπεδα του Πανηπειρωτικού για να μην επιβαρύνουν την κατάστασή τους κι έτσι για πρώτη μέρα η δουλειά έγινε στο γυμναστήριο. Ωστόσο, και τις επόμενες 2-3 μέρες προβλέπονται βροχές και ίσως η ομάδα αναγκαστεί να κάνει κάποιες προπονήσεις στο πλαστικό της Ανατολής, κάτι που θα αποφασίζεται λίγο πριν την προπόνηση.

Με ειδική άδεια έλειπαν οι Ντομίνγκεζ, Σάλιακας και Οικονομόπουλος, που θα επιστρέψουν Δευτέρα. Να σημειωθεί ότι ο Σάλιακας θα λείπει από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, εξαιτίας της τιμωρίας του με 4 κίτρινες κάρτες. Λόγω κόκκινης με τον Αστέρα θα λείπει και ο Σιόντης, ενώ ο Κάστρο έχει θλάση στον τετρακέφαλο και θα περιμένει το «πράσινο φως» από τον κ. Ριστάνη, με την ελπίδα να μην καθυστερήσει την επιστροφή του η  κατάσταση των γηπέδων, γιατί τα βαριά γήπεδα δεν βοηθάνε στη γρήγορη αποκατάσταση.

Με βάση τις παραπάνω απουσίες, η εβδομάδα θα καθορίσει και ποιοι παίκτες θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα, ειδικά στις θέσεις των εσωτερικών χαφ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά από αύριο Δευτέρα.

 

*Φωτο αρχείου