image description

Αίτημα στις Αρχές για έναρξη προπονήσεων της Football League έστειλε η διοργανώτρια, καθώς με βάση τις οδηγίες που έλαβε ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο που απαιτείται.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα κατατέθηκε στις αρμόδιες Αρχές το αίτημα για την επανέναρξη των προπονήσεων στις είκοσι ΠΑΕ της Football League. Αποδέκτες του αιτήματος ήταν η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το υφυπουργείο Αθλητισμού και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Η ανακοίνωση:

Εις απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, ενημερώνουμε πως η Διοργανώτρια έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League.

Μετά την σύσκεψη με τις 20 ΠΑΕ – μέλη μας και την δέσμευση εκείνων ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας, η Υγειονομική Επιτροπή της Super League 2 – Football League ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές αύριο Δευτέρα, μαζί με την σχετική αίτηση για έναρξη προπονήσεων της Football League.

Παράλληλα, κατατέθηκε αίτημα στην ΕΠΟ, με το οποίο ζητά την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας της αγωνιστικής περιόδου κατά έναν μήνα και συγκεκριμένα για τις 27 Ιουνίου. Η αγωνιστική δράση αναμένεται ν’ αρχίσει τον Ιανουάριο, αλλά ως καταληκτική ημερομηνία αναφέρεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος η 23η Μαΐου. Λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της σεζόν, η Football League ζητά να προσαρμοστεί ημερολογιακά και το φινάλε, αφού δεν υπάρχει χρόνος να διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ εντός του προβλεπόμενου χρόνου βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές το αίτημα για επανέναρξη προπονήσεων των 20 ΠΑΕ της Football League.